Crònica Infantil femení: Bàsquet Vedruna Palamós 57 - 67 Bàsquet Vilafant taronja

Han jugat: Ingrid, Sara, Aina, Ruth, Núria, Laura, Eva S. i Eva T.

Parcials: 9-15, 15-15, 14-16, 19-21.
Tirs lliures: 16/44. 1 triple (Eva S.)
Faltes comeses: 18
Faltes rebudes: 29

Tercer partit d'aquesta segona fase a casa del Bàsquet Vedruna Palamós. Ha estat un partit en el que hem hagut de treballar de valent. Hem començat el partit valentes, ràpides, finalitzant en contraatac, però amb poc encert, una tònica que s'ha repetit durant el partit. El segon quart hem seguit amb la mateixa dinàmica, pocs punts, intenses en defensa, però l'Eva s'ha carregat amb la quarta falta, el que ens condicionava en defensa, tenint en compte que anàvem amb vuit jugadores. A partir d'aquí, totes les jugadores s'han "arremangat" de valent i han fet un sobreesforç per arribar on l'Eva no podia. En atac, fallàvem cistelles fàcils i a vegades, ens precipitàvem en les decisions, però s'han vist coses molt maques i que demostren que anem interioritzant el que treballem als entrenaments: desmarcaments de jugadores, bones entrades, passar i tallar, alguns mà a mà,... ens ha faltat ser una mica més valentes a l'hora d'atacar. Totes sou conscients que no es pot fallar tot el que hem fallat avui, però això no ens ha de desanimar i hem de continuar intentant-ho i treballant als entrenament per a millorar-ho.

Hem entrat a l'últim quart 45-54. Aquí ens ha pogut la pressió de l'entorn, els crits animant del públic i els nervis. Ens han fet un parcial de 6-0, mèrit seu i demèrit nostre, que ens precipitàvem en les nostres decisions, perdent tres pilotes consecutives. Ha costat entendre que nosaltres no teníem pressa, i que havíem de prendre bones decisions a l'hora d'atacar. Aquí ha sortit la Núria portant aquest punt de pausa que totes hem entès; hem escollit millor les nostres decisions i hem pogut finalitzar bé els atacs.

Felicitar-vos, noies, pel partit. No ha estat gens fàcil i heu treballat totes de valent. Esperem que les malaltes i lesionades us recupereu ben aviat i que el cop de la Ruth no sigui res. Agraïm a en Pepe, l'ajuda d'aquests dies; en el partit hem pogut posar en pràctica el que havíem estat treballant aquests darrers entrenaments i segur que ens ha ajudat a millorar.

Ara vénen uns dies de festa, carregueu piles, passeu-vos-ho molt bé! Ens veiem dimarts per acomiadar aquest any i desitjar-nos unes bones festes!

Comentaris