Crònica Sènior Masculí: CB Palafrugell 65 - 43 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant: Castillo, Àngel, Quintana, Pere, Sergi, (cinc inicial) Àxel, Vicente, Nebot, Brun, Capel, Sajet i Fita . 

Parcials: 14-7, 13-7, 26-14, 12-15.

Partit que ens havia de confirmar en posicions de mitja taula cap a munt, amb un rival directe.

Sent-ne conscients encaràvem el partit amb una bona mentalitat, i conscients de importància del mateix.

1Q Vam descobrir la realitat d'un partit molt físic, amb una tendència per part dels dos equips més a l'error que a l'encert. Aquesta tendència es va acabar quan el Palafrugell ens va fer un parcial de +13, que va ser un llast ja per la resta de partit.

2Q Aconseguim amollar-nos millor a les circumstàncies del partit, amb una defensa més sèria, però una zona combinada amb la falta d'encert, que continuava sent el nostre taló d'aquiles, feia repetir el parcial del primer quart.

3Q Una continuació del 2 quart, en quan a tendència, l'actitud però tornava a fer-nos ser un equip competitiu, no el resultat.

4Q Començar l'últim quart amb un -25 és complicat, i més si portes només 28 anotats. L'objectiu era doncs retallar al màxim la diferencia de punts. Com a mínim vàrem aconseguir que no fos més gran.

Val a dir que segurament el resultat no reflexa la diferència real dels dos equips, el resultat és just, la derrota merescuda, però la diferència exagerada. Al final aquest joc es tracta de ficar la pilota dins la cistella i nosaltres no ho vam aconseguir prou.

Acabem la primera volta amb clars i obscurs, molta feina i molt marge de millora. Els entrenadors estem molt motivats per seguir construint, ens aprofiteu?

Treball, treball i treball.

Comentaris