Crònica Infantil Femení: Bàsquet Vilafant Blau 67 – Alzines Salt 57

Males sensacions finals


Han jugat: Estela, Mireia, Daniela, Nora, Martina, Estel, Amàlia i Xènia.

Tirs lliures 2/11

Partit molt complicat contra un altre equip molt gran i alt, i a més amb dues baixes, i dues jugadores que han estat fotudes tota la setmana.

Queda clar que tenim molta desavantatge física contra jugadores del 2002 (Ceset, Vall d'en Bas, Caldes, Bescanó...), i queda clar que si no tanquem el rebot no n'agafarem ni un. Si apliquem el treball i esforç que s'ha vist a les primeres parts del matx, i la majoria dels últims partits en aquest ditxós i maleït apartat sereu imparables!

A la tarda parlant amb un company del club hem entès alguna cosa més del partit d'aquest cap de setmana, van escoltar un comentari de “juguem contra les últimes”... (no és del tot cert). Doncs ens han donat força canya, no? sobretot quan heu decidit que el partit havia acabat.

Totes les pilotes dividides anaven per elles, ja no es pressionava la sortida de pilota, ens han superat molt fàcilment amb passar i tallar i portes enrere (curiosament el que portem treballant durant l'últim any i mig), en definitiva errors de concentració (ens guanyen amb el nostre joc), o de confiança (el partit ja està guanyat ja no cal seguir jugant). Cal jugar i exprimir al màxim tots els minuts del partits, aprofitar-los i millorar sobretot amb les coses que més ens costen:
  • quan juguen molt tancades i no es pot penetrar fàcilment, cal circular més la pilota per generar espais.
  • quan ens superen massa fàcilment, no perdre de vista a la meva jugadora.
  • quan ens agafen els rebots senzillament perquè són més altes, tanquem el rebot.
No podem desaprofitar partits com aquests per seguir millorant.

Dimarts més i millor, sobretot amb el tir exterior, que ens fa molta falta!

Comentaris