Crònica Infantil femení: CB Caldes de Malavella 54 – Bàsquet Vilafant Blau 60

Han jugat: Mar, Alena, Estela, Daniela, Nora, Mariona, Estel, Amàlia i Xènia.

Parcials: 15-12, 18-9, 10-23, 11-16 Tirs lliures 10/29

Remuntada!


Als dos primers quarts hem tingut 3 grans problemes:

- no en fiquem ni una de sota
- no superem una tímida pressió
- no som agressives a la seva sortida de pilota

A mitja part, hem explicat aquests tres problemes, només el primer els hem donat la solució, els altres dos depenien d'elles, i quina manera de resoldre'ls, excel·lent segona part.

Divendres vam estar treballant tirs a sota cistella amb molta pressió, fins i tot amb falta, de què va servir? A la primera part no es poden comptar les cistelles fallades sota aro, i només per no estar equilibrades o tirar molt precipitades. Va sevir per la segona part, alguns tirs ja van ser millors.

El que hem de ressaltar sens dubte d'aquest partit és el canvi d'actitud de l'equip, apretar, que no puguin sortir del seu camp i barraca, potser es van fallar tantes cistelles a la primera part com pilotes es van recuperar a la segona. A més tenint en compte que la Daniela es va fer mal al coll (esperem que la torticolis no sigui res), la Mar sortia d'estar un parell de dies en febre i l'Amàlia estava tocada del turmell, cosa que multiplicava el cansament de les altres jugadores. Però aquest equip no és aquell de la primera part de la temporada que es quedava sense benzina, tenen fins i tot reserva, al final del setè quart pensaven que s'havia acabat el partit i han tornat a la banqueta saltant d'alegria, però encara en quedava un, la seva cara ha estat un poema! 5 minuts més?? I han seguit treballant igual, a tope i així és més fàcil competir.

Felicitats noies! Sou molt grans!

Comentaris