Sènior Masculí: Bàsquet Vilafant 49 – C.B. Grifeu 62

Bàsquet Vilafant: Quintana, Castillo, Pere, Nebot i Sergi (cinc inicial), Adrià, Àxel, Capel, Sajet, Pep, Descamps i Arnau.

Parcials: 10-16; 11-18: 13-13; 15-15

Venia el Llançà a casa i sabíem que se’ns plantejava un partit molt complicat contra un adversari de molta qualitat i ofici.

I així ha sigut, primera part molt poc intensa i un ritme molt baix, tal i com acostuma a buscar el Llançà. Ens hem deixat dominar amb transicions lentes i no hem sigut capaços de posar el nostre ritme. Això ens ha fet estar molt poc còmodes ens els atacs i ens ha restat confiança a l’ hora de finalitzar les jugades.

Però a la segona part hem pogut capgirar això, i el partit ha canviat, i tot i que no hem pogut acabar algunes accions a priori fàcils, la intimidació dels pivots visitants ha sigut clau, hem sigut capaços de igualar el marcador del tercer i quart temps.

Per tant, segona part que ens serveix per continuar creixent en el nostre joc. I ara, que ens venen quatre partits claus per nosaltres, aquest ens ha servit de bon entrenament, i crec que a diferència de la primera volta, en aquest partit, sortim moralment reforçats.

Moltes felicitats a tots, i donar gràcies també als tres júniors que avui ens han ajudat en aquest partit.

Bona feina!!

Comentaris