Crònica Infantil femení: B.Vilafant Taronja 73 – 52 CB Olot

Parcials: 19-6, 20-14 (39-20), 21-18 (60-38), 13-14 (73-52).

Tirs lliures: 6/19

Triples: 2 Eva i 1 Laura.

Bona primera part la que va realitzar l’Infantil Femení taronja contra el CB Olot. Una bona defensa, tot i que vam permetre varis contracops fàcils, ens va permetre atacar amb més comoditat i realitzar un parcial de 19 a 6 durant els deu primers minuts. Els dos quarts següents van ser més igualats però encara vam poder agafar una mica més d’avantatge, permetent-nos arribar al descans amb el resultat de 39 a 20.

No és el primer cop que ens passa el que ens va passar aquest cap de setmana. Quan tenim una avantatge còmode baixem el nivell defensiu, perdem concentració i el control del partit. Vam permetre masses situacions còmodes a l’equip visitant, que trobava fàcilment l’anella. Mentrestant atacàvem a batzegades. En cap moment va perillar la victòria però no vam aconseguir mantenir una bona intensitat durant els 40 minuts. Això va permetre a l’Olot guanyar l’últim quart del partit. El resultat final va ser de 73 a 52.