Sènior Masculí: Bàsquet Vilafant 75 – CESET 78

Bàsquet Vilafant: Castillo, Nebot, Àngel, Àxel i Sergi (cinc inicial), Adrià, Capel, Sajet, Vicente, Arnau, Quique i Marc.

Parcials: 11-10; 24-15; 22-28; 18-25

Juguem a casa contra el tercer classificat i amb quatre baixes molt importants per nosaltres, però ens proposem competir aquest partit i anar a per ell des del principi. I així ha sigut.

A la primera part aconseguim descontrolar el joc, amb moltes anades i tornades, possessions curtes i forçar moltes errades en el seu joc que ens permet controlar el marcador fins a la mitja part.

Però a la segona part no hem aconseguit mantenir-ho, i mica en mica el CESET ha anat retallant la diferència, fins arribar al final del partit amb el marcador igualat. La diferència d’encert en el últims tirs lliures ha decantat el partit a favor d’ells.

Tot i això estem molt satisfets del partit que hem fet, de l’ambició que hem mostrat, que en altres ocasions en ha faltat, i de la serenor que hem tingut en els moments claus. Molt contents també amb el rendiment dels tres júniors que ens han vingut a ajudar i molt agraïts a tots els jugadors, als que han jugat més i als que han jugat menys, per sumar, ajudar i empènyer tots a una.

A seguir........

Comentaris