Crònica Mini masculí: B.Vilafant blau 63 - CB L’Escala 70

Han jugat: Ciro, Dani, Toni, Carla, Damià, Ruth, Albert, Núria, Emma, Jordina i Nico.

Parcials: 2-9, 13-9, 7-10, 9-9, 11-4, 4-12, 4-9, 13-8

Felicitats!

Gran partit el viscut pel nostres petits aquest dissabte a Vilafant. Se’ns presentava el CB L’Escala, un rival fort i intens situat a la part alta de la classificació. Sabíem que havíem de sortir molt concentrats i el doble d’intensos que ells, posant especial atenció en el balanç defensiu ja que en el partit d’anada ens va fer molt de mal.

Després d’un primer quart una mica descol·locats en atac i que a vegades no hi ha manera de que la pilota vulgui entrar, van venir uns períodes on tot l’equip hi va posar molta força i treball.

Estem molts contents de la millora que ha fet l’equip. Tot i tenir alguns errors en defensa que hem d’anar polint mica en mica, ens hem centrat en pensar en com volem jugar. I això es reflexa en el resultat. Hem plantat cara a un equip amb el que a l’anada vam perdre de 26 punts .

Poc més a dir, moltes felicitats a tots. I no voldríem deixar de dir que estem molt orgullosos del comportament que esteu tenint a pista. No hi va haver cap queixa, en canvi, vau posar molt de caràcter quan, tot i fer-vos mal, vau voler continuar a pista donant-ho tot.

Comentaris