Crònica Sènior femení: CE Onyar 45 - B.Vilafant 52

Han jugat: Laia C., Elena, Laura, Mar, Marta, Clàudia, Nere, Ruth, Gio, Laia S., Carme.

Aquest cap de setmana ens desplaçàvem per jugar a una pista complicadíssima contra un rival que compta amb, probablement després del Vilablareix, la plantilla més compensada i equilibrada de la categoria.

Després de la contundent derrota de la setmana passada s'havia de passar pàgina i aprendre dels errors. Així ho hem fet. Els millors 35 minuts defensius de l'any en són una bona mostra. Intenses, concentrades, actives i , per sobre de tot, molt solidàries en l'esforç han fet que a falta de 6 minuts ens penséssim que estava resolt amb una renda de 20 punts i provocant molts dubtes al rival.

Però no, elles han despertat i la nostra desconnexió final amb infinitat d'errors evitables han portat al resultat final que no embrut el partit tan seriós que hem jugat.

A millorar de cares a propers partits ens ha faltat, en algunes fases del matx, més mobilitat en atac i tenir les idees clares. Malgrat això hem alternat fases molt bones on ,tot i no estar gaire encertades ,s'ha vist un joc vistós i dinàmic. El que a nosaltres ens agrada vaja. Moltes felicitats noies i gràcies per l'esforç. Bona setmana i ens veiem divendres!!
 
 

Comentaris