Crònica Júnior femení: CEB Girona 74- Bàsquet Vilafant 32

Bàsquet Vilafant – Núria C.(1), Paula (5), Clara (2), Berta (6), Aina V., Emma(3), Núria G., Clàudia (9), Aina A.(6).

El resultat reflexa moltes coses, és evident que fent només 32 punts pocs (per no dir cap) partits guanyarem. El mateix podem dir dels punts que vam rebre.

Però hi han coses que s'han de veure, que van més enllà del resultat. Molts dels punts que ens van fer, van ser culpa de males passades en atac i de segones i terceres opcions en el rebot. En general vam fer un pas endavant en defensa, però quan davant tens un equip amb la qualitat i el físic del CEB Girona, un mal tercer quart (16-2 en tres minuts) i quan el físic ja no respon (15-5 final de l'últim quart), són llosses massa pesades per aixecar.

Per davant tenim un llarg camí, on no hi han dreceres. On només hi ha una fórmula, repetida molts cops: TREBALL, TREBALL I TREBALL.

Els entrebancs que estem trobant, estan fent d'aquest camí és una Odissea. Per culpa de les lesions no hem pogut ser mai més de set. Falta de gent als entrenaments, ja hem assolit el nostre nivell més baix (4 jugadores). Els mals resultats en els partits. I algun altre etc trobaríem o trobarem.

Però només recordar que l'Odissea més famosa va acabar bé, Ulisses va aconseguir tornar a Ítaca, on va es va reunir amb Penèlope i Telèmac. Així que tranquil·les, que la nostra també arribarà a bon port.