Crònica Mini masculí: CB Blanes A 70 - Bàsquet Vilafant Taronja 40

Han jugat: Ciro, Rubén, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Enric i Martí. 3 triples (2 Arnau i Ciro). Tirs lliures (3/10). 8 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 0-9, 11-8, 5-0, 10-4, 10-2, 10-5, 14-2, 10-10

Ens enfrontàvem al Blanes, a un equip més físic que el nostre. Degut a les dimensions del pavelló, jugàvem a una pista molt llarga (la pista central de la majoria de pavellons).

Sabíem què havíem de fer. Si no tinc superioritat, espero els meus companys després de mig camp, per jugar en estàtic. Ho hem fet la gran major part del partit, felicitats. Sabíem que eren més grossos que nosaltres, i ens havíem de multiplicar per dos per agafar els rebots. Ho hem fet fins que les forces ens han aguantat.

Hem sortit al partit concentrats, a defensar fort a darrere, per sortir al contraatac amb claredat. Quan vèiem que no podíem acabar, cinc oberts i a jugar en estàtic. A partir del 3r quart, veiem que el físic ja no ens aguanta i el cervell ja no funciona com ha de funcionar. Anem aguantant com podem fins que la llumeta vermella del dipòsit de gasolina ens marca que hem de parar a alguna gasolinera. No en trobem cap, i hem de reduir la concentració i la marxa per acabar el partit.

El partit ha estat això, dos primers quarts impecables, 3r i 4t hem aguantat com hem pogut, i a partir de la segona part, no hem aguantat el ritme del rival.

Hem d'escoltar sempre als entrenadors, volem el vostre bé. Cada cop que estic més cansat, he de saber escoltar encara més.

Des d'aquí, felicitar al Blanes per l'equip i pel partit que ha fet. Tan mal partit no hem fet ja que el seu entrenador ens ha felicitat, i també, com cada setmana, felicitats pel partit d'avui xavalins! Cada setmana aneu a millor.

Bon cap de setmana, i la setmana que ve, MÉS!

Comentaris