Crònica Premini femení: Unió Maristes 15 - 65 Bàsquet Vilafant

Van jugar: Laia Picornell, Malena, Xènia, Mar, Estel, Laia Pons, Alexia i Irene. Bon partit del premini femení ahir dissabte a Girona.

Ens enfrontàvem a un rival conegut, contra el que havíem jugat feia un mes enrere, tot i que aquest cop amb les baixes de la Georgina i la Laia Tejero.

Les nenes van començar el partit disposades a passar-s'ho bé a la pista, i ho van aconseguir. Des del primer minut la concentració va ser la que calia. En defensa es van esforçar de valent per dificultar la sortida de pilota de les rivals, cada jugadora s'encarregava de la seva marca. Però tenim problemes quan alguna de les companyes es superada i calen ajudes. De tant en tant l'encertem i ens ajustem per arreglar la situació, però encara ens despistem massa sovint, treballarem per fer-ho millor.

En atac ens vam trobar amb molt situacions de 1c0 en les que vam resoldre bé, i quan calia passar-la també ho vam aconseguir.

Destaquem com a nota positiva del cap de setmana el debut d'una nova mandarina, l'Alèxia que ho va fer molt bé! I desitgem que les lesionades es recuperin ben aviat!

Aquest dilluns tenim festa, per tant ens veiem dijous!

Bona setmana a tothom! 
 
 
 

Comentaris