Crònica Sots 25 masculí: C.B. Roses 61 – 65 Bàsquet Vilafant

Juguen: Sajet, Quique, Andreu, Gascon i Caritg (cinc inicial), Pep Sala, Arnau, Capel, Sergi i Martí Pons.

Parcials: 16-10; 17-18; 18-19; 10-18.

Afrontem un partit complicat en una pista difícil com la del Roses, un equip amb experiència a la categoria i que havia resolt bé el partits anteriors.

Primer quart

Comencem bé, pressionant en defensa i forçant imprecisions al contrari. Però cap a la meitat del quart, ens comencem a encomanar el seu ritme, comencem a ser imprecisos i a tenir dubtes en el joc.

Segon quart

Seguim amb lo mateix, ritme baix pel que busquem nosaltres, errades en bàsquets fàcils i moltes accions individuals sense massa sentit. Ens salva el quart la millora en el treball en el camp defensiu, forçant errades que ens permeten sortir en contraatac i finalitzar en situacions còmodes. Seguim sense trobar el nostre joc.

Tercer quart

Sortim del descans amb la idea de mantenir el marcador igualat per apretar al final, millorem en el joc i ens posem per davant, però cap al final del període ens tornem a perdre, i ens recuperen l’ avantatge.

Últim quart

Ara si, caixa o faixa, sortim des del principi a per totes, a recuperar pilotes en el camp ofensiu i a no permetre que el contrari pugui imposar el seu ritme. I ens en sortim bastant bé, ens sentim còmodes amb la incomoditat del rival, i això fa que tinguem el control del ritme, del partit i del marcador en la part final.

Una vegada més aconseguim un resultat positiu, que ens guanyem amb molt treball i confiança en les parts finals dels partits, però encara ens queda mot per aconseguir un joc atractiu i divertit.

La nota positiva del dia: el debut dels jrs. Pep Sala i Caritg, el retorn d’ en Capel i sobretot, la recuperació i tornada a les pistes d’ en Martí Pons, que esperem que sigui llarga i positiva. Felicitats a tots!!

A seguir…..

Comentaris