Crònica Infantil femení: La Salle Palamós 54 - Bàsquet Vilafant 59

Han jugat: Dana, Mar, Estela, Mireia, Nora, Martina, Estel i Xènia.

Aquest dissabte ens desplaçàvem a Palamós on ens esperava un partit intens, tant física com mentalment.

Els primers quarts generem moltes situacions de tirs fàcils, però el nostre encert és alarmarment baix. Defensivament recuperem moltes pilotes, però les palamosines tirant molts menys cops aconsegueixen, més o menys, les mateixes cistelles.

En cap moment aconseguim marxar del marcador i la precipitació provoca que perdem moltes pilotes. Hem de començar a llegir millor les situacions en què tenim avantatges i les que no, i actuar en conseqüència. Si fem un contraatac s'acaba sota l'aro i no tirant forçades i malament, i si no podem fer-ho parem i juguem.

La segona part el partit s'endureix i per un moment caiem en un dels pitjors vicis que tenim, estar més pendents dels elements externs que de jugar a bàsquet. En un partit es produeixen diferents situacions que ens són injustes, tenim dues opcions, queixar-nos de tot i abaixar el cap o seguir lluitant cada pilota. Si aconseguim la segona, serem molt millor equip, però MOLT millor. No és fàcil, però és un dels factors que diferència un equip normal, d'un gran equip.

El marcador igualat genera molts nervis en el ambient però els sabem jugar millor que les baix-empordaneses, i ens acabem enduent el partit. El percentatge en els tirs lliures l'hem millorat força, però encara tenim marge de millora.

Felicitats pel partit, i a veure si comencem a recuperar lesionades. Ens veiem dimarts!


Comentaris