Crònica Mini masc.: CEB Girona Negre 55 – 71 Bàsquet Vilafant Taronja

Han jugat: Ciro, Rubén, Nico, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric i Martí. 4 triples (2 Pep, Toni i Ciro). Tirs lliures (8/23). 17 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 7-5, 9-6, 5-4, 5-9, 6-10, 6-9, 4-18, 13-10.

Visitàvem una pista amb molta història basquetbolística contra un equip difícil de batre, el CEB Girona.

Encarem el partit com sempre, amb intensitat i concentració a les dues cistelles. En defensa ho hem estat tot el partit menys en algun tram de l'últim quart; però en atac, en els tres primers quarts no. Atacàvem amb por al contacte, sense confiança. A partir del 4t, hem començat a moure la pilota i atacar la cistella convençuts. A partir d'aquí, ens hem anat posant per sobre el marcador fins un gran 7è quart, on hem asfixiat al rival en defensa i no hem perdonat de cara cistella.

Heu brillat en defensa, i en atac a partir del 4t quart. Pot ser eren els nervis, en la pista on jugàvem i contra qui jugàvem. Hem de sortir igual jugui contra qui jugui, i jugui on jugui. I el que brilla més en vosaltres, és que les coses poden sortir o no poden sortir en atac. Quan no surten, no baixeu mai els braços en defensa, i això és un dels motius de l'equip que formeu, del gran equip que sou.

Felicitats i gran partit avui!

Bon cap de setmana i fins dimarts.
 Més fotos, aquí.

Comentaris