Crònica Infantil fem: C.B. Olot Blau 61 – 43 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Mar, Alena, Daniela, Mireia, Jordina, Nora, Martina, Estel i Xènia.

Aquest dissabte ens tocava un desplaçament difícil a Olot, contra un dels equips de la part alta de la classificació.

El nostre objectiu a principi del partit era igualar la intensitat de les olotines, que al partit d'anada van ser molt superiors a nosaltres en aquest aspecte, i ho vam aconseguir.

Va ser un partit bastant igualat en tots els aspectes excepte en un, el rebot. En el rebot ens van passar la mà per la cara, i no em serveix l'excusa de que eren superiors físicament, ja que va haver-hi jugadores petites de les locals que en van agafar un munt també.

És el de sempre, si esperem que la pilota vingui sola a les nostres mans n'agafarem pocs. I en el cas de les jugadores que són superiors físicament a nosaltres la clau és TANCAR el rebot. No ho vam fer cap cop i va haver-hi jugades que ens van agafar fins a cinc rebots seguits.

La resta de coses les vam fer força bé. Vam defensar molt millor que en el últims partits, concentrades i amb bones ajudes. En atac a part d'alguns tirs precipitats, vam jugar amb criteri i sent valentes a l'1x1.

Tot i que no ens van pressionar a la sortida de pilota, vam ocupar bé els espais i no vam abusar del bot. Això ens va donar molt dinamisme en atac.

Va ser un bon partit en general amb la única taca del rebot. Treballarem per millorar-ho. Fins dimarts!

Comentaris