Crònica Mini masculí Taronja: CB Blanes A 70 - Bàsquet Vilafant 75 / Mini masculí Taronja: Bàsquet Vilafant 74 – Bàsquet Lloret Verd 76

Mini masculí Taronja: CB Blanes A 70 – Bàsquet Vilafant 75


Han jugat: Pol , Biel B, Xavier, Ian, Axel, Dídac, Galdric, Eric, Rúben i Bernat.
Parcials: 9-4, 10-2, 6-4, 4-9, 12-11, 8-13, 12-8, 6-6.

Partit a casa del Blanes, partit molt competit amb una pròrroga inclosa. Però els jugadors del mini taronja de Vilafant estaven molt motivats i amb moltes ganes de fer-ho bé. El resultat d'aquestes ganes ha estat 8 quarts a molt bona intensitat defensiva i bastanta concentració ofensiva. Amb moltes passades ben transformades, que ens apropa a ser veritable "EQUIP".

En aquest partit hem après moltes coses que cal seguir fent en els següents partits de la segona volta de la lliga. Esperem seguir amb aquesta tònica positiva. Els entrenadors vàrem quedar molt content d'aquest partit.


Mini masculí Taronja: Bàsquet Vilafant 74 – Bàsquet Lloret Verd 76


Han jugat: Pol, Biel B, Xavier, Ian, Axel, Dídac, Galdric, Biel C, Bernat i Eric.
Parcials: 17-12, 8-11, 9-14, 5-6, 5-4, 8-14, 14-8, 8-7.

Seguim amb les bones sensacions del partit de Blanes. Aquest cop ve el Lloret a casa, un equip superior físicament a nosaltres però que sense por li plantem cara. Bona intensitat defensiva en tota la primera part sobretot a l'inici. En el 5è i 6è quart baixem la intensitat defensiva i executem males decisions que ens fa caure en errors que ja coneixem dels primers partits d'aquesta temporada. Per altra banda el 7è i 8è quart tornem a ficar-nos el mono de treball de la primera part i tornem a recuperar les sensacions que volem mantenir fins a final de temporada.

Varem cometre errors gravíssims en recriminacions individuals entre nosaltres, no som ningú per jutjar a un company, aquest fet ens perjudica col·lectivament i individualment com a persona.

Estic segur que ho resoldrem com un equip que cada cop més som. 




Endavant nois!!!

Comentaris