Cròniques Sènior masc.: CEEB Tordera 82-74 B.Vilafant / CB Quart 63-52 - B.Vilafant

Dues derrotes amb recepta similar però gust diferent.Però anem a pams.

En acabar la primera volta escrivia això per a un diari empordanés per valorar la primera volta: 

"Després d'un inici molt fort als primers partits, hem començat a patir els efectes de només entrenar un dia a la setmana i a l'aclimatació a la nova categoria.
Hem deixat de ser una sorpresa. Tot i acabar la primera volta amb derrotes doloroses fem una molt bona valoració d'aquesta primera meitat. Tant els resultats com la sensació que hem pogut competir amb tots els equips de la lliga. Una lliga que per altra banda està molt molt igualada. A nivell de joc és veritat que ens costa ser regulars i més forts mentalment".

Després d'haver disputat els dos partits que hem tingut de la segona volta però, cal dir que no hem aconseguir capgirar algunes de les coses que haviem construit tant l'any passat com a principis de l'actual temporada.

Controlar les emocions, pensament positiu i grup.

Era evident que no seria una temporada fàcil, però també ho és que els equips amb qui ens jugarem les places de descens directe i promoció són ara.

Per això, i comptant que segur tornarem a ser competitius, no val a badar, ja hem deixat escapar dues bones ocasions de consolidar les posicions tranquil·les, i ara cal fer pinya i aixecar-nos.

Per ser just i esperançat, si bé la primera meitat amb el Quart va estar en la línia negativa de les últimes setmanes, la segona part va ser una altra cosa totalment diferent. Prefereixo quedar-me amb aquesta imatge i tenir confiança en que la línia seguirà sent ascendent en joc i actitud.

Dissabte a casa un importantíssim partit a les 16h a Vilafant, segur que ens hi deixarem la pell, tornant al nostre

Treball, treball i treball.

Comentaris