Crònica Cadet fem.: Bàsquet Vilafant 59 – 56 Unió Girona Blau

Han jugat: Mar Cortada, Mar Lòpez, Alena, Mireia i Estel – cinc inicial – Rita, Daniela, Martina, Laia i Xènia

Parcials: 19-11 / 12-12 / 15-17 / 13-16

Gran partit de les nostres davant d'un equip del mateix nivell.

Comencem més endollades que l'equip rival, amb un ritme alt i amb una molt bona actitud, tan a nivell defensiu com ofensiu. I a base de bones defenses i tinguen claretat en atac, comencem a agafar avantatge en el marcador. Només l'encert de la seva millor jugadora (9 dels 11 punts) fa que segueixin dins.
En el segon quart, l'equip contrari puja el nivell d'intensitat i com a conseqüència el matx s'iguala. Però seguim per davant del marcador gràcies a la distància obtinguda al primer període.

Sabíem que el partit de debò començaria al tercer quart, i al descans recalquem a les noies que han de mantenir el ritme i que han de seguir igual d'intenses i concentrades, concients que el rival apretaria. I així va ser... a falta de 2 minuts per finalitzar el període s'avancen al marcador, però ens sabem sobreposar i un parcial de 7-0 ens dóna una mica d'aire per afrontar l'últim període. Hi havia partit.

A l'últim quart continua l'igualtat en el joc, arribem a tenir un avantatge de +7 a falta de 3 minuts, però després ens poden els nervis... Precipitades i erràtiques en atac, en defensa concedim bàsquets fàcils i el rival es posa a -1 a falta de pocs segons. Però una cistella còmode després d'haver superat la seva pressió sentencia el partit.

Felicitar a les noies pel gran partit i pel nivell demostrat! Seguim!