Crònica Júnior masc.: BC Torroella 76-57 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant - 57 - Marc M (5), Pau (3 ), Albert (9), Miquel, Enric (8), Pibe ( 10), Edgar (4), Nil, Marc S, Ayats (14) i Isaac Ch. (4).
Isaac F. (lesionat) Eloi (absent).
8/15 tirs lliures 23 faltes.
5 triples Pau, Enric (2), Pibe i Ayats.

Parcials: 13-10, 16-16, 19-17 i 28-14.

Entrem molt fluixos al partit, ningú corre cap a l’atac, tenim sort del desencert de l’equip contrari per estar a prop en el resultat, però això no durarà tots els quarts.

L’equip rival es posa en zona al llarg de 40 minuts i no aconseguim trencar-la, ens carreguem de faltes i ens desesperem i no trobem com remuntar la situació.

L’Enric i i l’Arnau Pibernat fan triples que ens apropen al marcador però no tenim ritme i no és suficient per fer front al rival i al darrer quart el desànim ens envaeix.

Nois, no podem perdre l’actitud passi el que passi a la pista, un partit dura 40 minuts i un cop ha passat una acció s’ha d’oblidar i treballar la propera sigui atac o defensa i sobretot s’ha de córrer.

Moltes gràcies a en Nil per donar-nos un cop de mà!

Nois s’acaba la temporada, amb dalts i baixos però em quedo amb la imatge d’un gran equip dins i fora la pista, ha estat tot un plaer compartir uns dies d’entrenament i partits amb vosaltres.

Us queda un partit a casa i l’any vinent voldria continuar gaudint del vostre joc i del vostre bon “rotllo” encara més com afició.


Als lesionats cuideu-vos molt, que us necessitem la propera temporada!

Ànims equipàs!!!!



Comentaris