Resultats cap de setmana 9 i 10 d'octubre de 2010

Aquests són els resultats dels partits que s'han pogut jugar aquest cap de setmana:

Grifeu llançà 53 – Sots 21 57
Van jugar Marc (7), Aleix (12), Agus (11), Jaume (5), Pau (5), Pere (13), Martí (1) i Ivan (3). Partit igualat on sempre van anar per davant al marcador els vilafantencs i on l’encert als triples va permetre assolir la primera victòria a la lliga.

Esplais 89 – Reale Mini femení 45
Partit marcat per la diferència de joc de les jugadores d'ambdós equips.
Parcials 1Q: 11-11, 2Q: 16-8, 3Q: 8-2, 4Q: 6-4, 5Q:18-3 i 6Q: 9-2

Reale Cadet femení 45 – Olot 40
Parcials 1Q: 14- 9, 2Q: 8 -8, 3Q: 10-12 i 4Q: 13-11
Màximes anotadores : Elena, Marta i Clàudia
Partit destacat per les faltes dels 2 equips. No es decideix fins als dos minuts finals amb cistelles d’Elena i Clàudia.

Sant Josep Girona 63 – Reale Cadet masculí 82
Després d'un primer temps molt igualat, el partit s'ha trencat en el segon temps després d'un parcial de 22-3 a favor del Basquet Vilafant.

Sant Josep de Girona C 93 - Reale Infantil Masculí 63
Partit igualat fins al minut 15, moment en el qual, degut a la major intensitat en el joc de l'equip gironí, el va fer-lo el dominador del partit.
Sant Josep de Girona C: 8/23 TL, 1 Triple, 26 Faltes Personals
Reale Infantil Masculí :  Guillem (-), Quique (15), Andreu (9), Pau Batlle (11), Pau Castillo (20) - cinc inicial - Roger (2), Pau Vehí (2), Sergi (-), Martí (4).
11/29 TL, 17 Faltes Personals. Eliminat; Andreu

Parcials: 1Q:18-17 (18-17), 2Q: 23-11 (41-28), 3Q: 32-18 (73-46), 4Q:20-17 (93-63)

Fotografia del partit de l'infantil masculí.

Els partits del mini masculí i del premini mixte es van ajornar per la pluja i es jugaran el diumenge 17 d'octubre a les 9:30. A les 11 també jugarà els Sots21.