Resultats cap de setmana 6-7 de novembre

Aquests són els resultats dels partits d'aquest cap de setmana:

Reale Cadet femení 74 – Banyoles 68
Van jugar: Elena (7), Ainoa (2), Clàudia (24), Nora (10), Marta (19), Meritxell (7), Eva (2) i Paula (2)

Parcials: 27-8, 11-20, 17-18, 19-22. 13/30 tirs lliures.
El partit comença amb molta intensitat pel CB Bàsquet Vilafant. A partir del segon quart qui marca el ritme és el CB Banyoles, les quals comencen tenir molt d'encert en el tir i molta defensa ofensiva. Això marca el partit. Aquest queda guanyat pel Reale Bàsquet Vilafant gràcies el primer quart.

Reale mini femení 59 - Esplais castelló 86
Van jugar: Núria (5), Anna 83), Berta (3), Maria 82), Marta, Emma (8), Elena (2), Núria G (9), Ingrid, Aina (22), Clara (3) Tirs lliures: 4/10

Parcials: 8-18/13-6/5-11/1-0/6-8/13-18/3-24/10-1.
Partit marcat per la diferència física de les jugadores i per la diferència a l'hora de jugar.

Reale Infantil Masculí 51 - 48 Onyar
Van jugar: Guillem (4), Quique (11), Andreu (14), Pau Vehí (-), Pau Castillo (14) - cinc inicial - Roger (2), Pau Batlle (4), Martí Descamps (-), Martí Pons (2). 5/13 TL,

Parcials: 14-14, 10-11 (24-25), 11-18 (35-43), 16-5 (51-48)
L'excel·lent treball defensiu realitzat en el darrer quart permet una nova victòria del conjunt vilafantenc.

Roses 57 – Reale mini masculí 78
Van jugar: Arnau C (12), Arnau P (5), Nil (2), Àlex (19), Marc (9), Isma (8), Pep (15), David, Insa (2) i Ferran (6).

Parcials: 8-16, 2-6, 4-16, 11-6, 9-7, 10-5, 4-12, 9-10
Partit amb absències importants que han condicionat el nivell exhibit en partits anteriors, el treball de conjunt ha portat a tirar el partit endavant.

Grifeu Llançà 56 – Reale premini mixte 40
Van jugar: Amàlia, Èlia, Pau V., Jan, Miquel, Marc, Lluís, Carla, Íngrid i Arnau P.

Parcials: 1r: 12-6, 2n: 2-2, 3r: 13-11, 4rt: 0-7, 5è: 14-2, 6è: 0-2, 7è: 4-10 i 8è: 11-0

Tirs lliures: 0/6
Partit irregular on el conjunt local va aconseguir una bona diferència de punts gràcies al 5è i últim quart. Tot i això, els de Vilafant van disputar un bon partit  i van lluitar a cada possessió.

Adepaf 72 – Reale Sub 21 50.
Van jugar: Pol, Marc (10), Angel, Aleix (12), Agus, Jaume (2), Pau (6), Jacinto (2), Pere (10), Mark (2), Ivan (2) i Cristian (4).

Parcials: 23-6, 10-18, 20-18, 19-8 Tirs lliures 8/14.
Un partit marcat pel mal primer quart, i encara que a mitjans del tercer quart es van col·locar amb un 42-40, l’esforç va pesar al darrer quart assolint la màxima diferencia en contra.

Per altra banda una cinquantena de membres del club van assistir al Pavelló de Fontajau a veure en directe el partit de la lliga Leb Or que van jugar el Sant Josep de Girona i el Bregon de Lugo (on juga el base figuerenc Jordi Vallmajó).