Resultats del cap de setmana 12-13 de febrer

Reale Vilafant S21 34 – Adepaf 44
Van jugar Marc (3), Aleix (15), Agus (1), Pau (7), Pere (3), David, Ivan (5).
Tirs lliures 11/25.
Parcials: 7/11, 10/8, 10/14, 8/11.
Partit molt dolent dels dos equips, on la defensa en zona els 40 minuts del conjunt visitant va marcar el resultat final.

CB Farners 54- Reale Vilafant mini femení 46
Van jugar Anna, Berta (2), Maria (9), Emma (13), Elena (4), Núria (10), Ingrid, Aïna (2) i Clara (4). Parcials: 10-6, 12-2, 2-11, 5-2, 6-2, 6-5, 10-6 i 3-12. Tirs lliures: 3/4
Partit mal jugat per l'equip vilafantenc al que li ha faltat actitud davant el rival.

Reale Vilafant Infantil Masculí 72 - 34 C.B Adepaf "B"
Van jugar Roger (16), Andreu (2), Pau Batlle (7), Sergi (4), Martí Descamps (10), Guillem (7), Quique (7), Pau Vehí, Pau Castillo (5), Martí Pons (14). 5/17 TL, 1 Triple, Quique.
Parcials 17-11, 17-6, 19-4 , 19-13.
Nova exhibició de bàsquet amb un excel·lent treball tant ofensiu com defensiu aconseguint la victòria més còmoda del que portem de temporada contra un rival d'entitat. 6 jugadors per sobre dels 7 punts, destacant l'aportació del mini Martí Pons (14 punts) i la defensa d'en Guillem així com, el treball en el rebot d'en Pau Batlle.

Salle Girona “C” 66 – Reale Vilafant cadet masculí 44
Van jugar Pol (9), Àngel (4), Jacinto (6), Marc (14), Ion (3), Marcos (4), Alex (4) i Arnau.
Parcials: 17-13, 11-4, 17-17, 21-10. Tirs lliures 8/24.
Partit perdut en el segon quart per l abaixa anotació de l’equip visitant i la manca de capacitat de reacció.

Cornella de Terri 54 – Reale Vilafant cadet femení 50
Van jugar Paula, Elena (14), Eva (4), Ainoa, Marta (21), Claudia (6), Nora (5) i Maria.
Parcials: 18-8, 20-17, 10-9, 6-16.
Tirs lliures 8/20.
El Cornellà va mostrar molta intensitat de joc des del primer minut, fet que porta a l'equip del Vilafant a cohibir-se en el joc. Tot i que al segon quart ja hi ha una reacció la qual porta a veure un joc intensiu per part del dos equips. El Cornellà molt bo en tir, fins l'últim quart que la diferència de punts es posa a 4 punt amb pilota pel Vilafant, però no es va poder recuperar el joc.

Reale Vilafant mini masculí 116 – L’Escala 46
Van jugar Arnau (10), Guillem (16), Nil (2), Ferran (4), Marc (2), Isma (12), Pep (16), Marti (28), Arnau (26) i Insa.
Parcials: 12-6, 11-3,  21-2, 15-5,  20-7, 6-12, 21-4, 10-7.
Molt bon treball defensiu tot el partit, un Vilafant molt superior al l'equip contrari.

Cornellà del Terri premini mixte 46 – Reale Vilafant premini mixte 31
Van jugar en Pau V., Lluís, Íngrid, Marc, Estel, Jan, Arnau P., Arnau A., Estela i Amàlia.
Parcials:  8-4, 4-3, 6-7, 8-0, 5-11, 5-0, 5-6, 11-0.
Molt bon partit del premini mixte, amb molt bona actitud per part de tots els jugadors/es que van treballar de valent. Un mal inici de l'últim quart va decantar la victòria cap a l'equip de Cornellà.