Resultats cap de setmana 19-20 de febrer

C.E. Onyar - 60 - Reale Infantil Masculí - 63
Van jugar Guillem (8), Andreu (6), Pau Batlle (5), Quique (7), Martí Pons (11), Roger (8), Pau Vehí (2), Pau Castillo (6), Martí Descamps (10)
9/12 TL, 15 Faltes Personals, 1 Eliminat, Pau Batlle.
Parcials: 7-18, 16-20, 18-16, 19-9.
Victòria que s'ha decidit en els darrers 3' gràcies a un parcial de 0-5. Els millors primers 27' fora de casa, s'han gairebé llançat a les escombraries després d'encaixar un parcial de 22-6. La recuperació del treball defensiu en els darrers minuts i l'encert en els tirs lliures han estat claus per portar la victòria cap a Vilafant.

Amistós Sarriá de Ter – Reale Premini mixte
L'equip format per alguns jugadors/es del premini (2003, 2004) i de l'escola de bàsquet de Vilafant van anar a jugar un amistós a Sarrià de Ter. Ha sigut un molt bon partit, amb molt de ritme. Els jugadors/es i els pares han xalat de valent. Al canal del Vilafant al Youtube, anirem penjant alguns vídeos d'aquest partit.
A dalt: Jan, Pau S., Pau G., Sergi i Arnau.
A baix: Pau V., Estela, Amàlia i Nora.

Cb castelló 64- Reale mini femení 44
Van jugar Anna (2), Berta (2), Maria (9), Emma (12), Elena (4), Núria (9), Ingrid (1), Aïna (6) i Clara (5).
Parcials: 7-5, 12-4, 9-7, 8-5, 6-4, 9-6, 7-4, 6-9. Tirs lliures: 9/25
Les nenes han jugat molt bé i han lluitat molt, però ens ha faltat alçada.

Reale cadet femení 43 – Sant Narcís 37
Van jugar Paula (2), Elena (20), Eva (2), Ainoa (2), Marta (5), Claudia (8), Maria i Meritxell.
Parcials: 16-15, 7-11, 12-0, 8-11.
Jornada en la que el bàsquet Vilafant s'ha la vist en ple joc en el primer i tercer quart en el qual gràcies a la gran defensa i joc en contraatac aconsegueixen fer un parcial de 12 a 0. Afavoreix molt al Vilafant les pèrdues de possessió del sant narcís gràcies a passos o dobles

Ripoll 70 – Reale S21 60
Van jugar Marc (14), Aleix (20), Agus (2), Pau (11), Jacinto (1), Pere (8) i Ivan (4).
Parcials: 17-18, 21-9, 15-14, 17-19. Tirs lliures 11/16.
4 minuts de baixa d’intensitat al final de segona quart van permetre agafar una distància a l’equip local que ja no va poder retallar en la resta del partit l’equip vilafantenc.

La Salle Palamós 76 – Reale mini masculí 115
Van jugar Arnau C (10), Arnau P (9), Guillem (10), Nil (6), Ferran (19), Alex (4), Marc (2), Pep (10), Marti (23), Arnau P (22).
Parcials: 12-10, 8-21, 10-11, 6-20, 10-7, 10-16, 11-14, 9-16.
Màxima concentració i partit molt seriós. Decidit principalment per la diferència sota les cistelles.