Resultats cap de setmana 26-27 de febrer

Vilablareix 62 – Reale sub21 67
Van jugar Marc (18), Aleix (12), Agus (6), Pau (12), Pere (17), David i Ivan (2).
Tirs lliures: 17/32.
Parcials: 17-12, 27-14, 11-21, 7-20.
Remuntada èpica dels vilafantencs que a la mitja part perdien de 18 punts fruits d’una defensa molt passiva, però que amb un canvi d’actitud i amb més agressivitat en el joc d’atac a la segona part, va permetre capgirar un resultat que, a 5’ minuts del final encara perdien d’11, i on un parcial de 0-16 als darrers minuts va capgirar el resultat.

Reale Infantil Masculí 53 - 31 Pia Olot
Van jugar Quique (2), Pau Castillo (8), Pau Batlle (9), Sergi (-), Martí Pons (4), Guillem (2), Roger (13), Pau Vehí (4), Andreu (9), Martí Descamps (2) .
9/21 TL, 2 Triples, Pau Castillo i Roger,
Parcials: 7-12, 13-2, 15-4, 18-13.
Clara victòria en un partit guanyat gràcies al bon treball defensiu realitzat per tot l'equip. Després d'uns horribles primers 17' en atac (només 9 punts) un parcial de 29-2 ha decidit el guanyador final. A destacar el treball rebotejador dels Pau's (Batlle i Vehí), l'efectivitat en atac d'en Roger i aportació en el contraatac d'en Guillem, tot rera l'excel·lent direcció de l'Andreu.

Reale premini 28 – CB. Maçanet 53
Van jugar Pau V., Jan, Marc, Èlia, Carla, Íngrid, Arnau A., Lluís, Miquel, Amàlia i Estela.
Parcial: 3-6, 2-4, 0-6, 2-3, 6-10, 0-6, 8-10, 7-8.
El premini mixte ha jugat contra el BC Maçanet. Ha sigut un partit difícil per la superioritat física i tècnica del Maçanet, però els jugadors/es han treballat de valent

Reale mini femení 40- Atc.Cb.Fontcoberta 46
Van jugar Anna (5), Berta (9), Maria (3), Marta, Emma (10), Elena (2), Núria (4), Ingrid i Aina (7). Tirs lliures 6/18.
Parcials: 1-2, 8-2, 2-8, 7-7, 0-7, 8-8, 8-5, 6-7
Partit mal jugat per l'equip local, on el contacte constant de les jugadores visitants ens ha fet sortir del partit.

Cròniques recollides per en Xavi Tejeda.