Resultats partits cap de setmana 5-6 de febrer

Aquests són els resultats d'aquest cap de setmana:

La Salle Girona - 56 - Reale Infantil Masculí - 43
Van jugar: Guillem (6), Andreu (7), Pau Batlle (6) , Pau Castillo (10), Martí Descamps (1), Roger (4), Pau Vehí (7), Martí Pons (2).
Parcials: 14-8, 9-15 , 13-9 , 20-11. 7/30 TL
Derrota en el pitjor partit de la temporada on l'equip gironí va ser clarament superior en intensitat i on hem de sumar el terrible desencert ofensiu tant en situacions d'avantatge com en tirs lliures.

Reale premini mixte 29 – Pare Coll 43
Van jugar: Estela, Estel, Íngrid, Lluís, Miquel, Marc, Amàlia, Jan, Arnau P. i Arnau A.
Parcials: 10-6, 0-3, 6-7, 4-14, 6-2, 3-11
Partit contra el Pare Coll que només ha pogut venir amb sis jugadors i que s'ha jugat a sis parts. Un partit amb alts i baixos, tot i que, en general, els jugadors s'hi han esforçat i han treballat molt.

Porqueres 65 – Reale sots21 56
Van jugar Marc (11), Aleix (21), Agus, Jaume (3), Pau (2), Pere (15) i Ivan (4).
Parcials: 21-9, 8-13, 14-19, 22-15. tirs lliures 9/28.
Partit molt igualat i jugat amb molta intensitat pels 2 equips i que es va resoldre al darrer minut i mig, gràcies a l’encert en els triples de l’equip local (8 en tot el partit) i el desencert en els tirs lliures vilafantenc.

Bàsquet Banyoles 51 - Reale cadet masculí 71
Van jugar Pol (12), Angel (12), Jacinto (6), Mark (36), Manel, Arnau (4), Alex (3).
Parcials: 12-18 9-18 3-18 29-19. Tirs lliures 5/21
Partit plàcid per als visitants, tot i el nefast últim quart i el percentatge en tirs lliure.

SALT 56 – Reale cadet femení 36
Van jugar Meritxell, Marta (4), Elena (16), Paula (3), Eva (4), Nora (2), Ainhoa (7) i Maria.
Parcials: 15-17, 11-10, 13-5, 17-9. Tirs lliures 6/14.
Partit bastant igualat fins el minut 5 del 3r quart, en el que el Vilafant rep un parcial de 8 a 2 en contra, fet que va portar a les jugadores del Salt a confiar-se i fer baixar l'actitud de joc al Vilafant. Amb el resultat de que s'acabà perdent de 20 punts.

Pia Olot 76 – Reale mini masculí 46
Van jugar Arnau (7), Arnau P (4), Guillem (12), Nil (7), Ferran (4), Alex (2), Marc, Isma (5), Pep (5) i Insa.
Parcials: 11-7, 4-4, 11-6, 5-7, 6-10, 10-7, 18-5, 11-0.
Mal partit tant en atac com en defensa com ho reflecteix el marcador final.

I els més petits de l’escola de bàsquet van jugar el primer partit de la temporada en un amistós amb l’Escala, on tots van poder xalar amb les primeres cistelles dels mes menuts.