Resultats cap de setmana 12-13 de març

Els partits jugats a casa el dissabte es van celebrar al pavelló de Lladó per la pluja.

Reale Infantil Masculí 52 - 56 CESET
Van jugar Andreu (2), Pau Batlle (9), Sergi (-), Pau Castillo (7), Martí Descamps (6), Guillem (6), Roger (10), Pau Vehí (8), Martí Pons (4). 10/24 TL, 18 Faltes Personals. 1 Eliminat, Pau Batlle. Parcials: 13-13, 14-17, 19-15, 6-11.
Derrota en un partit molt igualat que s'ha decantat en un darrer quart horrible en atac on l'equip local només ha estat capaç d'anotar un bàsquet en joc. Destacar els 5 triples anotats de l'equip gironí, alguns en situacions límit. Per part de l'equip local, bon treball en defensa, amb bones ajudes, i excel·lent treball en el rebot tant defensiu com ofensiu però que ha estat insuficient per aconseguir la victòria.

Reale cadet femení 109 – Besalú 17
Van jugar Paula (2), Elena (18), Eva (7), Noni (10), Marta (27), Clàudia (32), Adriana (5) i Nora (8). Parcials: 26-4, 24-4, 35-4, 24-5. Tirs lliures 5/12.
Partit marcat per la gran diferència de nivell degut a que el Besalú és el seu primer any de joc, fet que afavoreix molt positivament el Vilafant, el qual aprofita l'oportunitat i juga a treballar en equip i puntuar pel seu rànquing.

Esplais 52 – Reale mini femení 26
Van jugar Anna (8), Natàlia, Berta, Maria (4), Marta, Emma (10), Elena (2), Núria (2), Ingrid i Clara. Parcials: 4-10, 6-3, 7-5, 8-0, 8-0, 7-0, 5-1, 7-7. Tirs lliures 4/10.
Partit amb molta tensió tan a pista com a la grada. Partit que se'ns n'ha anat de les mans quan hem estat 3 quarts sense anotar, però ben lluitat i jugat per les del Vilafant .

Sant Feliu 61- Reale mini femení 35
Van jugar Núria (5), Anna (4), Natàlia, Maria (4), Marta, Emma (10), Núria (10), Ingrid i Clara (2). Parcials: 18-0, 5-8, 7-10, 4-5, 2-2, 2-6, 18-0, 5-4. Tirs lliures: 0/3.
Partit on s'ha començat amb un parcial 18-0 hem guanyat la resta de quarts i amb el resultat del penúltim quart s'ha donat per sentenciat el partit, però ben jugat i ben lluitat i defensat.

Masmitjà 54 – Premini mixte 31
Han jugat Arnau A., Íngrid, Marc, Miquel, Jan, Estela, Èlia, Pau, Amàlia, Lluís i Estel.
Parcials: 4-7, 7-2, 7-6, 4-5, 10-5, 10-0, 8-4, 4-2.
Partit condicionat per l'estat de la pista per la pluja i un pèssim arbitratge que no ens ha afavorit en quasi cap de les seves escasses decisions. Tot i així, els jugadors i jugadores han treballat i s'han esforçat de valent tant en defensa com en atac i hem pogut copsar com cada dia juguen millor.

Fontajau 101 – Reale mini masculí 58
Van jugar Arnau C(10), Arnau P (4), Guillem (17), Nil, Ferran (12), Alex (6), marc (2), Isma (2), Pep (8) i Insa.
Parcials: 14-9, 13-6, 15-3, 21-5, 8-7, 13-8, 15-8, 2-12.
Mal partit en defensa definit sobretot la primera part amb un parcial de 63-23; la segona part millora aquesta defensa i es reflecteix en el parcial 38-35.

Per la seva part el cadet masculí va perdre a Roses en un partit igualat.