Resultats partits cap de setmana 9-10 d'abril i trobada a Llançà.

Aquests són els resultats d'aquest cap de setmana:

Fontajau 57 – Reale S21 74
Van jugar Marc (12), Aleix (19), Agus (3), Jaume (17), Pau (3), Pere (16), David i Ivan (4).
Parcials: 21-23, 8-21, 20-18, 9-12. 10/22 tirs lliures. 2 triples.
Partit igualat on la bona defensa del segon quart va permetre obrir forat davant l’equip gironí, el qual va tenir un encert molt elevat en el llançament triple (10 en total).

Olot 66 – Reale cadet femení 54
Van jugar Paula (4), Elena (12), Eva (4), Maria (2), Marta (10), Clàudia (13), Meritxell (4), Nora (5).
Parcials: 18-14, 15-11, 23-13, 10-16. Tirs lliures 8/27.
Jornada s'ha la que s'ha vist el bàsquet Vilafant en ple joc en el primer i segon quart en què ha pogut mantenir una mínima diferència en el marcador. Aquest fet s'ha vist descontrolat a partir del tercer període en què el Cb Olot ha despuntat en puntuació mantenint el marcador per davant fins al final del partit.

Maristes 64 – Reale mini femení 18
Van jugar Natàlia, Berta, Marta, Emma (9), Elena, Núria G. (2), Ingrid, Aina (1), Clara (6).
Molta lluita per part de les nostres jugadores. Però la diferència de nivell i alçada, amb les jugadores rivals, sumats al poc encert en el tir, ha provocat la gran diferència al marcador.

Pare Coll  62 Premini mixte Vilafant 27
Han jugat Arnau Ayats, Estel, Pau, Marc, Estela, Ingrid, Jan, Carla, Amàlia, Lluís i Miquel.
Parcials: 6-6, 6-0, 4-5, 10-2, 2-2, 8-4, 20-2, 4-6.
Partit desigualat per un fluix setè quart (20-2). Tot i això, l'equip ha millorat tant en atac com en defensa.  Lamentar la lesió d'en Marc, que esperem que es recuperi ben aviat.

L'escola de bàsquet i els jugadors/es del 2003-2004 del premini mixte han participat en la diada organitzada pel Grifeu Llançà. Han disfrutat molt dels partits i hem pogut comprovar com cada dia juguen millor. També s'ho han passat molt bé amb els infables que l'organització havia muntat a fora.
L'escola de bàsquet:

Al canal del Bàsquet Vilafant, podeu veure els resums dels partits que han jugat els petits de l'escola.