Han jugat Pau Vehí (-), Quique (-), Sergi (2), Pau Castillo (9), Martí Descamps (12) - cinc inicial - Guillem (2), Roger (6), Andreu (5), Pau Batlle (11), .
7/25 TL, 20 Faltes Personals. 1 Eliminat, Pau Castillo.
U.E. Ripoll - 52 - 9/20 TL, 23 Faltes Personals, Cap Eliminat
Parcials: 12-12, 10-9 (22-21), 14-10 (36-31), 11-21 (47-52)
Inici de la segona fase amb derrota en un partit molt igualat i d'alt nivell que s'ha decidit per la mala defensa en els primers 5' del darrer quart (2-14) i per la diferència d'encert en tirs lliures també en aquest darrer quart (3/10 pels de casa per un 8/12 dels visitants).
Podeu trobar més fotos d'aquest partit, aquí.

Podeu veure un segon vídeo d'aquest partit, aquí.

Sant Josep Vedruna 55 - Reale mini masculí Vilafant  106
Han jugat Caritg (14), Isma (9), Pep (11), Guillem (12), Gironès (2), Martí (21), Ferran (8), Palol (24), Crespo (3), Insa, Marc (2).
Parcials:  5-13, 5-10, 8-14, 5-17, 7-18, 6-9, 11-8, 8-17
Molt bon partit de tot l'equip, bona actitud defensa amb ràpides transicions a l'atac.

Cb. Onyar 49 – Reale cadet femení Vilafant 74
Han jugat Meritxell (4), Elena (17), Eva (4), Ainhoa, Marta (8), Clàudia (25), Nora (16) i Maria.
Parcials: 8-23, 11-10, 16-21, 14-20
Tirs lliures: 4/8. Triples: 7/14.

Partit disputat a la pista de l'Onyar. Jornada en la que el bàsquet Vilafant va dominar el partit en tot moment sense risc de perdre'l. L’únic incident va estar un cop al peu d'una jugadora de l'Onyar que va haver de abandonar el partit.

Reale Premini Mixte Vilafant 38 – Cornellà del Terri 72
Han jugat Arnau A., Èlia, Jan, Amàlia, Marc, Estela, Carla, Pau, Arnau P., Estel i Íngrid.
Parcials: 3-1, 0-9, 0-10, 2-10, 13-10, 0-14, 10-8, 10-10
Mal partit del Premini mixte que ha sortit molt poc concentrat sobretot en la primera meitat. La millora en l’actitud d’alguns jugadors en la segona part ha contribuït a millorar el joc.

Reale Cadet masculí Vilafant  69 – Sant Josep Girona 74
Han jugat Pol (14), A.Parra (14), J.Salazar (2),  M.López (19), M.Barragán, A.Peral (2), A.Mas (2), I.Cortada (11) i M.Sánchez (8).
Tirs lliures: 8/29
Parcials: 11-12, 22-11, 15-24 i 21-27
Partit amb dues cares ben diferenciades. El primer temps va estar dominat per l'equip local. A la represa, però, l'equip visitant va capgirar el marcador amb un inspiradíssim jugador núm. 12, que va acabar amb 49 punts, inclosos els 21 punts que va fer el seu equip en l'últim quart.

El Reale mini femení va perdre a casa contra el CCE Montessori-Palau per dos punts de diferència.