Resultats partits cap de setmana 7-8 de maig

*Els partits que es jugaven a casa aquest cap de setmana, es van jugar al pavelló de Lladó per culpa de la pluja.

Aquests són els resultats dels partits d'aquest cap de setmana:


Reale cadet femení Vilafant 44 - Uni Girona B 61
Han jugat Paula (5), Maria, Elena (9), Meritxell (2), Eva (8), Adriana (1), Ainhoa (2), Marta (4), Clàudia (10), Nora (3).
Parcials: 8-25, 8-14, 15-13, 13-9
Partit disputat a la pista de Lladó degut a la pluja. L'inici del partit ha estat molt dolent pel Bàsquet Vilafant. En gran diferència l'Uni Girona ha dominat clarament fins el tercer període on el Vilafant ha pujat la guàrdia hi ha guanyat el tercer i quart període. Aquest fet que no les ha portat a la victòria del partit degut els parcials que ja havíen rebut.

 Podeu veure més fotos d'aquest partit, aquí.

Reale mini masculí Vilafant  79 - Pia Olot 41
Caritg (12), Pararols (2), Palol (12), Gironès (4), Martí (27), Crespo (7), Marc (2), Isma (3), Pep (5), Insa (5).
Parcials: 11-6, 4-10, 14-3, 11-4, 18-5, 10-3, 7-3, 4-14.
Bon treball de tot l'equip, aportant en defensa i en atac, marca la diferència sota els taulells.

Podeu veure més fotos d'aquest partit, aquí.

CB Banyoles B  68 - Reale mini femení Vilafant 26
Núria C (4), Maria (4), Núria G (4), Aina (1), Clara (4), Ingrid (7), Anna (2), Emma, Marta.
El Banyoles és un equip superior al nostre en tots els aspectes. Tot i així, en fases del partit els vam jugar de tu a tu. La diferència podria ser inferior si no s'haguessin fallat tirs fàcils.


C.B. Arbúcies  46 -  Reale Infantil Masculí   49
Han jugat Roger (14), Sergi (-), Pau Batlle (10), Pau Castillo (4), Martí Descamps (6) - cinc inicial -, Pau Vehí (6), Quique (6), Andreu (3). 
24/38 TL, 1 Triple; Castillo, 23 Faltes Personals, 2 Eliminats; Pau Castillo i Roger.

C.B. Arbúcies - 46 -  10/27 TL, 27 Faltes Personals, 2 Eliminats
Parcials: 11-5, 10-11 (21-16), 9-12 (30-28), 16-21 (46-49)

Partit molt igualat on les defenses s'han imposat clarament als atacs, però que el gran encert en tirs lliures ha donat la victòria al conjunt vilafantenc.

Partit amb color local fins a la meitat dels 3er quart on per primer cop s'ha capgirat el marcador. Només 4 cistelles en joc en els primers 25' era el pobre balanç dels empordanesos que es mantenien en el marcador gràcies a la seva defensa i a l'encert des de la línia de 4 metres. A partir d'aquell moment, l'aportació dels jugadors interiors de cara a cistella i la millora en la sortida de la pressió local aprofitant les situacions d'avantatge que es generaven han portat a un parcial de 6-14 que ha permès afrontar amb tranquil·litat els darrers minuts del partit.

Cal destacar l'impressionant treball defensiu de tot l'equip i més tenint en compte que l'esforç s'ha realitat amb només 8 jugadors.

Ath. Silenc 39 – Reale cadet masculí Vilafant 51
Han jugat en Pol (6), Àngel (9), Arnau (2), Jacinto (2), Marc (16), Manel, Ion (10), Marcos (4), Àlex (2).
7/11 tirs lliures, 2 triples (Marc).
Parcials: 5-10, 11-23, 10-8, 13-10
Partit plàcid durant la primera meitat que s’ha complicat en la segona per la falta de tensió dels jugadors visitants.



Premini mixte (2003-2004)
El premini mixte ha participat en la trobada d'escoles organitzada pel C.B. Roses.
Han jugat Pau S., Estela, Nora, Pau V., Amàlia, Jan i Estel. Han jugat quatre partits.  En tots ells, han treballat de valent, s'han esforçat i han tingut molt bona actitud.

El primer contra l'Adepaf 1, s'han trobat amb un equip que juga molt bé, que sap col·locar-se a la pista i que surt ràpidament en contraactac. Tot i haver sortit un pèl adormits, a mesura que avançava el joc, anaven arribant amb més facilitat a la cistella contrària.
El segon l'han jugat contra el C.B.Castelló, un equip amb bastants jugadors més petits que els nostres i que fa menys temps que juguen. Aquest aspecte ha condicionat el partit. Els dos equips, però, s'ho han passat molt bé a la pista.
El tercer partit han jugat contra el C.B. Roses en un partit força igualat. Han jugat millor que en el partit contra l'Adepaf, han sortit millor al contraatac, han agafat més rebots i han robat més pilotes en defensa.
L'últim partit ha sigut contra el Grifeu 1. Estaven molt cansats i això s'ha notat en el joc. S'han trobat amb un equip que defensava molt i molt fort i això els condicionava molt alhora de sortir botant i entrar a la zona contrària. Tot i  el cansament, s'han esforçat fins el final del partit.

Al marge d'aquests quatre partits, han pogut gaudir de les activitats que havien preparat el C.B. Roses: uns inflables i uns jocs molt divertits amb una tela de paracaigudes.
Aprofitem per a felicitar al C.B.Roses per l'excel·lent organització d'aquesta diada.





Podeu veure la segona part del partit contra el Grifeu, aquí.

Comentaris