Resultats partits cap de setmana 22-23 d'octubre de 2011

C.B. Adepaf 57 - 68 Reale Cadet Masculí Vilafant

C.B. Adepaf - 57 - 9/18 TL, 3 Triples, 17 Faltes Personals, Cap Eliminat

Reale Cadet Masculí - 68 - Martí (7), Andreu (10), Pau Batlle (7), Pau Castillo (16), Arnau (4) - cinc inicial - Ion (6), Lluc (-), Guillem (10), Kike (6), Sergi (-), Pablo (2). 12/18 TL, 2 Triples, Andreu i Pau Castillo, 18 Faltes Personals, Cap Eliminat.

Parcials: 09-20, 16-9 (25-29), 17-20 (42-49), 15-19 (57-68)
Exhibició de concentració i intensitat davant d'un dels rivals més forts de la lliga. L'equip ha controlat el ritme del joc i el marcador del primer al darrer segon del partit, amb una actuació exemplar de tots els components. El partit s'ha trencat en la meitat del primer quart amb una gran actuació en defensa. Tot i el desencert en atac en el segon quart, i el esforços dels figuerencs per igualar el partit, el marcador no s'ha capgirat mai i el punt d'inflexió ha estat en el darrer minut del 3r quart quan després del 42-43, una ràpida acció d'en Kike amb un 2+1 i un triple a 3" del final d'en Castillo ha tornat a donar 7 punts d'avantatge. Destacar també en l'aspecte de la concentració, l'alt percentatge en tirs lliures (67%).

CB Campdevànol 16 – 94 Reale Cadet femení Vilafant
Jugadores: Clàudia (25), Meritxell (17), Elena (16), Nora (12), Eva (12), Paula (6), Emma (6), Maria V., Maria G., Noni.

Parcials: 4-20, 8-17, 2-26, 2-31. 6 de 23 tirs lliures.
Victòria contundent del cadet femení. La primera part ha estat marcada per una actitud passiva que ha comportat un joc fluix en defensa.  A la segona part, canvi de mentalitat i resultat final més coherent amb el joc practicat. Queda com a assignatura pendent els tirs lliures. La setmana que ve, no hi ha partit, aprofitarem, doncs, els entrenaments per a treballar aquests aspectes.

Reale Preinfantil masculí Vilafant 70 – 58 Bàsquet Palamós

Jugadors: A.Palol (16), G.Cuadrado (4), M.Moncanut (8), I.Torres (7), N.Girones (2) (cinc inicial), A.Pararols (4), M.Pons (18), F.Baraut (4), M.Torres, A.Caritg (4), P.Sala (3).
Tirs Lliures 3/11. 1Triple (P.Sala). Faltes Personals 11

Parcials: 28-16 18-11 18-14 6-17
Partit dominat en tot moment per l'equip local, que s'ha deixat anar en l'últim quart, i ha vist reduïda la seva major avantatge.
Destacar en l'equip local a M.Pons amb 18 punts i A.Palol amb 16 punts.
Com a dada negativa pels locals el baix encert en tirs lliures.

Reale Mini Masculí Vilafant 64 – 66 CB Banyoles

Jugadors: Torres (10), Insa (5), Palomeras (9), Sedano (5) i Pibernat (-) -cinc inicial- Crespo (25), Puigmal (-), Alonso (2), Ayats (2) i Pons (6).
26 faltes personals, 2 eliminats (Puigmal i Alonso). 5/15 en tirs lliures.

Parcials 12-12, 4-3,5-12, 17-6, 12-5, 3-12, 4-7, 7-9.
Ajustada derrota del Mini Masculí en el primer partit a casa en la que ha estat vital l'encert dels del Pla de l'Estany en els tirs triples (8 encistellats, 4 en els dos darrers quarts) i la poca intensitat en defensa de l'equip local en el darrer quart per inclinar la balança a favor del Banyoles. El conjunt vilafantenc s'ha mostrat competitiu fins al darrer quart deixant constància que partit a partit va consolidant els fonaments del joc. Tot i això, queda molta feina en concentració, defensa i intensitat per fer als entrenaments per tal de millorar la competitivitat al llarg de tot el partit. A destacar que en atac 8 dels 10 jugadors de l'equip han anotat.

Escolàpies Figueres 29-79 Reale Mini femení Vilafant
(29-91)
Jugadores: Anna (17), Núria Caritg (14), Berta (5), Elena (14), Núria Ginesta (18), Íngrid (4), Aïna (12) i Clara (7).

Parcials: 4-15, 0-12, 0-10, 2-4, 2-10, 6-16, 2-19, 13-5.
Partit dominat de principi a fi per les jugadores del Vilafant molt superiors física i tècnicament. Estem a principi de temporada i hi ha moltes coses a millorar, però cal destacar la bona actitud de tot l'equip.

CB L’Escala 73 – 23 Reale Premini femení Vilafant
Jugadores: Íngrid (5), Laia, Nora (4), Amàlia (4), Carla, Clara (3), Estel (5) i Xènia (2).

Parcials: 12-4, 8-3, 11-4, 8-4, 11-0, 18-0, 4-3, 8-5.
Derrota del premini femení davant el CB L’Escala. En general, no ha estat un bon un partit. Ha faltat concentració i una actitud més forta en defensa. En alguna de les parts el joc ha estat més fluid, però ens ha costat sortir a l’atac i les jugadores s’han vist superades per l’equip local. En els dos últims quarts, hi ha hagut una millora en el joc.

Reale Premini mixt Vilafant 15-65 Grifeu Llançà

Jugadors: Albert (2), Estela, Jan (4), Laura, Marc, Pau S. (5), Pau V. (4) i Sergi.

Parcials: 0-15, 0-11, 0-10, 4-10, 2-20, 2-12, 3-26, 4-16.
Partit de tornada contra el Grifeu Llançà marcat des del principi per la diferència d'edat i de físic entre els jugadors d'un i altre equip. Amb aquesta gran diferència entre els dos equips, l'equip visitant s'ha dedicat a pressionar durant tot el partit a tota la pista i s'ha instal·lat de forma permanent dins l'ampolla rival. Tot i això, els jugadors del Vilafant no s'han fet enrere i han lluitat en certs moments del partit, la qual cosa ens ha permès realitzar vàries cistelles. Tot i la derrota, s'ha pogut observar una millora respecte el partit d'anada i això és bo per l'equip.