Resultats cap de setmana 26-27 de novembre de 2011

Aquests són els resultats d'aquest cap de setmana:

Reale Bàsquet Vilafant Cadet femení 66 – 40 Bàsquet Porqueres

Clàudia (21), Elena (20), Eva (9), Nora (8), Ainhoa (4), Emma (2), Maria G (2), Maria V., Meritxell, Paula.

Parcials: 20-14, 22-4, 16-12, 8-10.
Bona primera part del Cadet femení jugada amb molta intensitat. A la segona part hi ha hagut molta relaxació per part de les jugadores que es conformaven amb el resultat i això s’ha notat amb l’eficiència en el joc i en el resultat. Hem de treballar molt més els tirs lliures, 4 de 21!!!!

C.B. Roses 32 - 96 Reale Bàsquet Vilafant Cadet Masculí

C.B. Roses - 32 - 7/17 TL, 21 Faltes Personals, 2 Eliminats, 1 Triple.

Reale Cadet Masculí - 96 - Ion (9), Martí (6), Andreu (1), Pablo (14), Arnau (4) - cinc inicial - Lluc (2), Guillem (15), Kike (21), Sergi (-), Pau Castillo (20), Àlex (4). 14/26 TL, 18 Faltes Personals, 1 Eliminat, Andreu, 4 Triples, 2 Pablo, Kike i Guillem.

Parcials: 4-14, 10-21 (14-35), 13-22 (27-57), 5-39 (32-96)

Nova victòria davant un rival de nivell clarament inferior, tot i que només en el darrer quart ha quedat palesa aquesta diferència, gràcies a l'augment de la intensitat defensiva com de la millora ofensiva en el joc sense pilota. A destacar la intensitat defensiva de l'Àlex i l'encert anotador des de mitja i llarga distància.

Reale Bàsquet preinfantil masculí Vilafant 57- 47 Girona FC St Josep Girona

Jugadors: Guillem Cuadrado (11), Marc Moncanut (5), Arnau Caritg (13), Pep Sala (2), Nil Girones (2) –cinc inicial-, Arnau Pararols (2), Martí Pons (16), Marc Torres (6), Àlex Crespo.
Tirs lliures: 4-14
Partit molt igualat fins l'últim període en què el Bàsquet Vilafant va entrar perdent de 2 punts. Gran defensa d'aquest període (0 punts) i del tercer (2 punts). Durant el partit es van arribar a veure petits detalls de 5x5 que, sobretot a l'últim període, van donar els seus fruits.

Reale Bàsquet Mini masculí Vilafant 28- 78 Girona FC Sant Josep Girona Verd

Han jugat: Torres (4), Insa, Palomeras (4), Pibernat i Ayats (2) -cinc inicial-, Crespo (5), Puigmal, Alonso (8), Sedano i Pons (5). 9 faltes personals. 4 triples (2 Alonso,1 Pons 1 Crespo). Cap eliminat. 0/3 en tirs lliures.

Partit en que el marcador no reflecteix el joc vist a la pista. Tot i la superioritat manifesta de l'equip visitant, un nefast percentatge d'encert en els tres primers períodes (0 punts anotats tot i disposar de moltíssims tirs assequibles) van condicionar el resultat final on la diferència hauria pogut estar menor. Tot i així, destacar que l'actitud a la pista va ser més que correcte durant tot el partit i esperem que amb treball i concentració aconseguim que el proper dia la pilota sí vulgui passar per l'anella.

C.B. Roses 17- 91 Reale Bàsquet Vilafant Mini femení
Jugadores: Anna Caritg (4), Núria Caritg (13), Berta (4), Elena (15), Núria Ginesta (25), Ingrid (11), Aina (10), Clara (9).
Parcials: 2-9, 0-7, 2-6, 2-23, 4-15, 4-10, 0-17, 3-4.

Molt bon partit de l'equip de Vilafant, concentrades en defensa i sortides de contraatac ben organitzades. Milloren dia a dia el seu joc d'equip.

Les Alzines A 32 – 23 Reale Bàsquet Vilafant Premini femení
Jugadores: Íngrid (10), Laia, Amàlia (2), Estela, Carla (2), Laura (2), Clara, Estel (7).

Parcials: 4-3, 3-0, 0-4, 6-2, 9-2, 4-4, 2-6, 4-2.
Partit amb un ritme força lent durant la primera meitat, ens ha costat entrar en joc, tot i que les jugadores s’hi han esforçat. La segona meitat ha estat més dinàmica i s’ha jugat molt millor. La manca d’encert en molts tirs ha condicionat el resultat final. Destacar que les jugadores, partit a partit, van perdent la por a la pilota, surten botant i passen amb més seguretat i cada vegada lluiten més.

F.D. Cassanenc 10 - 60 Reale Bàsquet Vilafant Premini Mixt
(10-85)

Jugadors/es: Albert (6), Jan (13), Marc (4), Nora (6), Pau S. (36), Pau V (12)., Sergi (2) i Xènia (4).

Parcials: 0-23, 0-6, 4-12, 4-6, 0-16, 0-6, 0-10, 2-6.
Gran partit jugat a fora del Premini Mixt Vilafant. Tot el que es pot dir del partit és positiu. Des del minut 1 fins al 48 els jugadors han sortit a guanyar el partit. S'ha vist un canvi radical d'actitud respecte a l'últim partit que es va jugar. S'ha jugat amb ganes de guanyar, lluitant totes les pilotes i els rebots, defensant bé individualment a tota la pista i a mig camp i l'aspecte més important s'ha jugat com un equip, realitzant un gran nombre de passades durant tot el partit. A seguir així!