Resultats partits cap de setmana 12-13 de novembre de 2011

C.B. Castelló 60 - 44 Reale Bàsquet Vilafant Cadet Masculí

C.B. Castelló - 60 - 4/9 TL, 17 Faltes Personals, 1 Eliminat

Reale Cadet Masculí - 44 - Martí (9), Andreu (10), Pau Batlle (4), Pau Castillo (7), Arnau (-) - cinc inicial - Ion (2), Lluc (-), Guillem (4), Kike (6), Sergi (2), Pablo (-). 6/16 TL, 11 Faltes Personals, Cap Eliminat.

Parcials: 12-11, 18-9 (30-20), 16-12 (46-32), 14-12 (60-44)
Primera derrota de la temporada davant d'un equip molt superior físicament i que va imposar un ritme lent per aprofitar l'avantatge interior dels seus jugadors. Tot i un bon inici de partit 7-11 en el 8' amb un bon ritme de joc i una gran concentració defensiva, l'equip local va anar imposant el seu ritme lent, buscant sempre les superioritats en els jugadors interiors. Problema que es va accentuar en el segon quart i primers minuts del 3er quart (26-9 entre el 10' i el 24') on la manca de control del rebot va portar una total desconcentració dels jugadors vilafantencs tant en atac com en defensa. A partit d'aquí tot i els diferents intents per escurçar les diferències, aquestes mai van baixar dels 12 punts. A destacar que l'equip mai va baixar els braços tot i les dificultats per desplegar el joc que està acostumat a fer, i com a negatiu, la manca de concentració d'alguns jugadors que han de ser claus dins l'equip i com gairebé cada setmana el baix percentatge de tirs lliures.

CB Garrotxa Petit Plançó 39 – 64 Reale Bàsquet Vilafant cadet femení
Jugadores: Nora (16), Elena (15), Clàudia (10), Meritxell (10), Eva (7), Maria G. (4), Emma (2),  Noni, Paula.

Parcials: 8-17, 11-7 (19 / 24), 13-22, 7-18. 10/22 TLL

Reale Bàsquet Vilafant Preinfantil masculí 36- 62 Sant Narcís Pompeu Fabra

Jugadors: Guillem Cuadrado, Martí Pons (14), Marc Moncanut (2), Arnau Caritg (10), Ismael Torres (4) –cinc inicial-, Arnau Pararols, Ferran Baraut, Àlex Crespo (2), Pep Sala (2), Nil Girones (2).

Faltes personals: Pararols (1), Guillem (5), Ferran (1), Crespo (2), Moncanut (1), Caritg (1), Ismael (2), Pep (2), Nil (4).

Parcials: 12-10, 8-18, 5-21, 10-13.
Partit igualat només el primer quart, mentre el físic va aguantar. La pressió del Pompeu Fabra a tot el camp va començar a donar fruits a partit d'aquest moment. La manca de protagonisme de la majoria de l'equip en els moments que les coses es posen malament es paga partit a partit, no poden tirar de l'equip sempre els mateixos.

Reale Bàsquet Vilafant mini masculí 41 - 73 Club Bàsquet Campdevànol

Jugadors: Torres (10), Insa (6), Palomeras (7), Ayats (-), Pibernat (3) –cinc inicial-, Crespo (11), Puigmal (-), Alonso (2), Sedano (-) i Pons (2). 18 personals, cap eliminat. 3 triples, 3/8 en tirs lliures.

Parcials
: 8-15, 4-10 (12-25), 4-8 (16-33), 9-6 (25-39), 2-10(24-49), 1-11 (28-60), 5-9 (33-69), 8-4 (41-73).
Segona derrota a domicili del mini masculí on s’ha fet evident la manca d’intensitat en defensa que ens ha portat a uns parcials amb una anotació paupèrrima. Així mateix, la manca de fonaments ha propiciat moltes pèrdues de pilota per dobles i passes que no ens ha deixat desenvolupar un joc fluid. Caldrà treballar molt més als entrenaments. A destacar que, altre cop, 8 dels 10 jugadors han anotat punts.

Bàsquet Campdevànol 52- 44 Reale Bàsquet Vilafant Mini femení 44

Jugadores: Anna Caritg (9), Núria Caritg (4), Berta (2), Elena (7), Núria Ginesta (13), Ingrid, Aina (6), Clara (3).

Parcials: 6-8, 6-3, 8-5, 5-0, 4-7, 4-11, 12-2, 7-8
Partit jugat amb molta intensitat, predominant les defenses sobre els atacs. Els petits detalls de manca de precisió en el tir han decantat el partit per les locals amb una diferència final de 8 punts.

Escolàpies Figueres 41 - 26 Reale Bàsquet Vilafant Premini Mixt
Jugadors/es: Albert (6), Jan (5), Laia, Marc, Pau S. (10), Pau V. (2), Sergi (3).

Parcials: 6-4, 6-0, 5-7, 9-2, 8-6, 4-3, 3-0, 0-4.
Derrota a la pista de les Escolàpies. L'equip ha pagat sobretot el fet d'anar al partit només amb set jugadors, la qual cosa ha provocat que la fatiga hagi aparegut ràpidament i no s’hagi pogut estar tot el partit al màxim. A part d'això, des de bon principi no hi ha hagut una bona actitud per guanyar el partit i fins a la segona part no s'hi han posat ganes, però ja ha estat massa tard per a reaccionar. En resum, ha estat un mal partit, no s'ha donat una bona imatge. Ara però, comencem la segona fase de la lliga i hem d’anar a tots els partits amb ganes i entusiasme per obtenir bons resultats i gaudir del bàsquet!

Bàsquet Porqueres 22 – 53 Reale Bàsquet Vilafant premini femení

Jugadores: Nora (2), Amàlia (4), Estela (6), Carla (6), Laura (10), Èlia (13), Clara (4) , Estel (4) i Xènia (4).

Parcials: 2-4, 0-6, 6-4, 5-8, 0-9, 0-6, 0-14, 9-2.
Victòria del premini femení a casa del Bàsquet Porqueres. Ha estat un molt bon partit, amb dos equips amb un nivell semblant. L’actitud de les jugadores que han lluitat des del primer minut fins al final ha estat clau per aconseguir la victòria. Han defensat amb intensitat i això ens ha permès recuperar moltes pilotes. Tot i així, hi ha molts aspectes tècnics a treballar en els entrenaments. Felicitar a les jugadores pel seu esforç i animar-les a continuar treballant.