Resultats cap de setmana 11-12 de febrer de 2012

Reale Bàsquet Cadet Masculí Vilafant 56 - 57 C.B.Castelló

Reale Cadet Masculí - 56 - Martí (-) , Andreu (5), Pau Batlle (13), Pau Castillo (16), Arnau (6)- cinc inicial - Ion (4), Lluc (-), Guillem (-), Kike (10), Sergi (-), Pablo (2), Àlex (-). 3/9 TL, 3 triples, 2 Castillo i Batlle. 14 Faltes Personals, Cap Eliminat.

C.B.Castelló - 57 - 4/9 TL, 1 Triple. 14 Faltes Personals, Cap Eliminat

Parcials: 13-13, 14-22 (27-35), 9-14 (36-49), 20-8 (56-57)
Gran partit vist aquest diumenge al pavelló de Lladó, sens cap mena de dubte entre els dos millors equips de la lliga. Després d'un primer quart marcat per l'igualtat, el segon ha estat de clar domini visitant gràcies a la facilitat d'anotació dels seus exteriors que mai han estat ben defensats ni en el 1c1 ni en les ajudes defensives que arribaven tard i eren toves. El tercer quart ha seguit la mateixa tònica, on els locals eren incapaços de canviar el lentíssim ritme del partit que havia impossat els castellonencs. Qualsevol intent de canviar el ritme del partit es trobava algun escull, fos fallar 1c1 fàcils, tirs lliures, o l'excel·lent direcció de l'entrenador visitant que no deixava enllaçar tres accions seguides sense demanar un temps mort. Finalment, al darrer quart, quant la situació era crítica (38-53 al 32') ha aparegut el millor Vilafant, sense cap por davant un rival molt superior físicament i a base d'una defensa individual tota la pista i una transició defensa - atac explosiva ha aconseguit canviar el ritme del partit portant-lo on el volia i mostrant les carències de l'equip rival. Tot i això la remuntada ha estat insuficient i la victòria, justa en el còmput de tot el partit, ha estat pel Bàsquet Castelló.

Cal destacar el treball defensiu de tot l'equip en la segona part, així com l'aportació del joc interior, Pablo, Pau i Martí, molt grans en el rebot, i una setmana més, el Castillo de les grans ocasions que mai falla. De mèrit, també l'aportació de l'Andreu jugant amb un fort refredat.

Reale Bàsquet Cadet femení Vilafant 53- 44 Unió UniBlau
Jugadores: Clàudia (23), Elena (10), Meritxell (8), Maria V. (4), Nora (4), Emma (3), Paula (1), Maria G.
Parcials: 16-12, 11-8, 27-20, 15-8, 11-16 (26/24)
Tirs lliures: 7/24
Bon partit amb una mica de relaxació en l'últim quart. Malgrat aquest resultat, cal continuar entrenar més que mai.

CE Palamós 47 – 68 Reale Bàsquet Preinfantil masculí Vilafant

Jugadors: A.Palol (18),  G.Cuadrado (6), F.Baraut (6),  M.Moncanut (2), A.Caritg (8) -cinc inicial, M.Pons (28).

Parcials: 8-17, 13-23, 4-18, 22-10
Tirs Lliures: 2/9 Faltes personals: 9
Victòria al marcador amb regust amarg. Degut a les baixes per la grip, l'equip vilafantenc es va presentar amb sis jugadors, fet que segons les normes federatives donen la victòria a l’equip contrari.
Així, doncs, tot i la claredat en el marcador i que els nois de Francis Rodríguez han controlat el partit en tot moment, 21-40 al descans, no s'han pogut endur la victòria final per alineació indeguda.
Felicitar als jugadors del Bàsquet Vilafant, que tot i saber-ho de inici, han jugat un partit molt seriós, i han sabut aguantar el cansament de manera sorprenent.

CB Banyoles 48 – 17 Reale Bàsquet Mini masculí Vilafant

Jugadors: Pibernat (-), Insa (2), Sedano (3), Ayats (4) i Alonso (8)

Parcials: 10-2, 8-6(18-8), 12-5(30-13), 18-4(48-17). 2 faltes. 0/2 Tirs Lliures. 1 Triple, Sedano.
Partit marcat per les baixes per malaltia de l'equip visitant que ha fet que ens presentéssim a la pista només amb 5 jugadors disponibles. Malgrat això, l'equip ha mantingut una actitud correcta durant tot el partit i ha començat a apreciar-se que el treball en tallar i passar que es desenvolupa als entrenaments es trasllada a la pista. Donar la benvinguda de nou després d'un mes de baixa per lesió a en Pibernat.

Reale Bàsquet Mini femení Vilafant 54 - 4 C.B. Escolàpies Figueres
Victòria clara del Mini femení.

Reale Bàsquet premini femení Vilafant 26 - 37 CB L'Escala

Jugadores: Íngrid (10), Nora, Amàlia, Carla, Laura (6), Clara, Estel (7) i Xènia (3).

Parcials: 4-6, 4-4, 0-0, 4-6, 0-0, 4-10, 3-0, 7-11.
Bon partit en general del Premini femení tot i la derrota. S'ha millorat respecte el partit d'anada en què vam perdre de 50 punts. Tot i així, la diferència de punts es deu sobretot a la manca d'encert en moltes de les entrades i tirs que hem fet. L'actitud ha sigut bona, però cal millorar la nostra efectivitat prop de la cistella. Animar a les jugadores a seguir treballant.

C.B. Escolàpies Figueres 04A  43 - 72 Reale Bàsquet Premini Mixt Vilafant

( 82, segons l'acta )
Jugadors/es: Carla (4), Èlia (10), Jan (12), Laia, Laura (10), Nora (3), Pau S. (14), Pau V. (17), Sergi (2).

Parcials: 2-16, 10-7, 0-13, 10-9, 15-5, 2-9, 4-6, 0-7.
Victòria molt treballada pel Premini Mixt Vilafant. No era un partit gens fàcil, encara que el marcador final pugui indicar el contrari. Destacar la gran defensa que s'ha realitzat sobre els jugadors/es més perillosos/es de l'equi rival, la qual cosa ha fet que anotessin poc. S'ha tornat a jugar amb ganes (molts rebots) i amb equip (moltes passades) i això ha permès aconseguir la victòria. Felicitats i a seguir així de cara als pròxims partits!