Resultats cap de setmana 24-25 de març de 2012

Bàsquet Porqueres 36 – 61 Reale Cadet femení Bàsquet Vilafant
Jugadores: Clàudia (22), Elena (16), Meritxell (11), Nora (6), Eva (6), Emma, Maria G., Maria V.,  Paula.

Parcials: 9-13, 4-19 (13/32), 14-12, 9-17 (23/29).
5 tirs lliures de 18
Partit jugat amb molt poca intensitat en els 1r i 3r quart. Quan s'ha volgut jugar, s'ha demostrat que es podia. Aquesta irregularitat és mala consellera pels 5 o 6 partits que queden fins a final de temporada.
Tornem amb el baix encert en tirs lliures.

St Josep Girona E 60 52 Reale Cadet Masculí Bàsquet Vilafant

Sant Josep Girona E - 60 - 14/23 TL, 23 Faltes Personals, Cap Eliminat

Reale Cadet Masculí - 52 - Guillem (-), Martí (5), Andreu (15), Pau Batlle (6), Pau Castillo (10) - cinc inicial - Lluc (-), Kike (6), Pablo (8), Àlex (-), Arnau (2), . 12/29 TL, 21 Faltes Personals, 1 Tècnica, Entrenador, 1 Eliminat, Andreu (39').

Parcials: 20-9, 9-17 (29-26), 16-14 (45-40), 15-12 (60-52)
Bon partit amb victòria per l'equip gironí gràcies a l'acumulació de petits detalls, entre ells un cop més, els tirs lliures (7/11 per 6/16 en el darrer quart) i les errades sota cistella.
Mal primer quart, amb grans errades tant en defensa (1c1 i rebot) com en atac (pèrdues de pilota i mala elecció de la finalització de l'atac), que ha portat al 20-9 al final. La millora de concentració ha permès que en al 17' el resultat fos 22-23, per arribar al descans amb 29-26. La resta del partit ha estat un estira i arronsa per capgirar el marcador que ha oscil·lat entre 1 i 8 punts a favor dels locals. La manca de contundència a sota l'aro en atac ha estat unes de les principals claus de la derrota.

Reale Preinfantil Bàsquet Vilafant 63 69 C.B.ADEPAF

Jugadors: Guillem (6), Martí (24), Ferran(2), A.Caritg (11), Pep (8), A.Palol (8), A.Pararols, Àlex, Marc Torres, Marc(2), Ismael (2), Nil.
Tirs lliures  Vilafant:1/3,ADEPAF:2/4
Faltes personals Vilafant:13,ADEPAF:7

Parcials:19-27,18-13,8-21,18-8.
Quadern de “vitacora” del Reale Vilafant
El vaixell s'enfonsa i no som capaços de tapar les vies d'aigües. Fa temps que es veuen símptomes del deteriorament dels puntals d'aquest equip. La feina feta a principi de temporada que ens va donar les eines per a treballar s'ha oblidat. Per fer servir aquests instruments (defensa agressiva, bloqueig del rebot defensiu i lluita de pilotes dividides) no fa falta cap tipus de qualitat, només cal baixar el cul, flexionar cames i tenir capacitat de sacrifici.
El partit ha començat de manera molt positiva pel Vilafant: superioritat a la pista en tots els aspectes confirmada aquest cop si al marcador (no com la setmana passada) amb un 17-10 al primer període. Aquest avantatge ha durat el mateix que el segon període, un parcial de 2-17 en 5 minuts ha portat a un desavantatge de 8 punts irrecuperables amb l'actual estat de l'equip. Al tercer i quart període, un  intercanvi de cops favorables al Vilafant, l'han deixat a tres punts per sota a la meitat del partit. Quan el partit semblava a l'abast, un altre cop ha desaparegut l'esperit de lluita i el Vilafant ha patit un parcial de 8-21 en 10 minuts. Destacar fins aquí al jugador de l'equip visitant Crous amb el dorsal 11, que ha estat determinant i tot i ser defensat per 5 jugadors diferents no se l’ha pogut parar i ha fet 19 punts.
Destacar els últims 10 minuts de l'equip local, que amb 16 punts per sota i gràcies a la recuperació de les eines abans esmentades, s'ha apropat a 4 punts a falta de 4 minuts. 4 punts seguits de Crous han acabat amb la reacció del Vilafant. Amb 3 minuts per davant, hem tingut un parcial de 4-2 que ha estat insuficient per emportar-nos el partit.

L'equip preinfantil ha de reflexionar què el va portar a mitja lliga a guanyar contra el mateix equip i recordar que, si no es dóna el 100 per 100, les diferències poden ser abismals.

GEIEG B 43 – 77 Reale Bàsquet Mini femení Vilafant

Jugadores: Anna Caritg (6), Núria Caritg (6), Berta (2), Elena (17), Núria Ginesta (14), Íngrid (4),  Aina (12), Clara (16).

Parcials: 5-17; 7-12; 0-9; 10-8; 8-4; 5-6; 5-11; 3-10
Partit jugat amb molta intensitat a la pista de les segones classificades. Tot l'equip ha donat un pas endavant molt important demostrant una bona solidaritat i maduresa treballant totes per l'equip i tirant endavant un partit que l'equip contrari, amb la permissivitat arbitral, ha portat a un nivell de tensió elevat.

Reale Bàsquet Mini Masculí Vilafant 44 – 82 Masmitjà B

Jugadors: Palomeras (14), Puigmal, Pibernat, Torres (8), Insa (4) -cinc inicial-, Crespo (10), Ayats (2), Alonso (6) i Pons. 14 faltes personals. Cap eliminat. 2 triples (Torres). 0/2 en tirs lliures.
Partit ben competit contra el segon classificat que ha fet una exhibició de posicionament a la pista. El treball de tots els jugadors ha permès plantar cara en un encontre que s'ha jugat amb el mínim d'intensitat i compromís que exigeix la nostra pista. Tot i que cal seguir treballant, s'ha de felicitar a l'equip.

Reale Bàsquet Premini femení Vilafant 3847 CB Banyoles
Jugadores: Íngrid (9), Nora (3), Amàlia (9), Carla (2), Laura (6), Èlia (2), Clara, Estel (4) i Xènia (3).

Parcials: 5-7, 2-5, 3-0, 2-4, 2-8, 8-4, 5-11, 11-8.
Bon partit del Premini femení. Hi ha hagut un canvi important d’actitud respecte els últims partits: s’ha lluitat, s’ha anat al rebot i s’ha estat més concentrat en el partit. Ens ha faltat més encert de cara a cistella, més moviment a l’hora de treure de banda i fons i en alguns moments més intensitat. Hem finalitzat algunes jugades en entrades, sense por, i hem començat a passar la pilota buscant les jugadores més ben situades. Cal seguir treballant així i continuar amb aquesta bona actitud a la pista.

CB Sarrià 39 – 42 Reale Bàsquet Premini mixt Vilafant

Cliqueu aquí per veure la segona i la tercera part del vídeo.

Jugadors/es: Albert, Estela (1), Jan (5), Laia, Marc (6), Pau S. (20), Pau V. (6), Sergi (4).

Parcials: 5-8, 8-3, 3-1, 2-2, 2-8, 9-5, 4-3, 6-9. Temps extra: 0-3.
Segon partit consecutiu que el Premini Mixt disputa una prorroga, aquest cop però, aconseguint la victòria. Tot i que al primer partit jugat a casa es va guanyar de manera senzilla, aquest segon ens ho han posat molt complicat durant tot el partit. En general, no s'ha jugat bé, a excepció d'alguns quarts on s'hi han posat ganes. Ha faltat estar més atents en defensa, anar més al rebot i alguns jugadors aixecar més el cap i passar més la pilota. Tot i això, contents per la victòria, ja que així trenquem la ratxa de tres derrotes que portàvem.