Resultats partits cap de setmana 17-18 de març de 2012

Reale Cadet Masculí  Bàsquet Vilafant 55 49 B.C Torroella

Reale Cadet Masculí - 55 - Ion (1), Guillem (-), Martí (4), Andreu (6), Pau Batlle (10) - cinc inicial -  Lluc (-), Kike (10), Sergi (-), Pau Castillo (9), Pablo (15), Àlex (-). 7/22 TL, 19 Faltes Personals, Cap Eliminat.

B.C Torroella - 49 - 6/29 TL, 20 Faltes Personals, 2 Eliminats

Parcials: 15-14, 12-10 (27-24), 11-13 (38-37), 17-12 (55-49)
Primera victòria en la fase final davant un rival que tot i venir amb només 6 jugadors, era molt superior físicament i de gran qualitat. L'alt ritme de joc local contrastava amb la superioritat en el rebot de l'equip torroellenc situació que portava a una constant igualtat en el marcador. En els primers minuts del 3er quart el Vilafant assolia el màxim avantatge en el marcador (34-26 en el 23') gràcies al control del rebot defensiu, però la relaxació portava a un parcial de 0-13 (34-37 en el 28') que tornava a igualar el partit, que no es trencaria fins a mitjans del 4t quart quant un parcial de 12-4 permetia, gràcies a la defensa realitzada, passar del 42-43 en el 33' al 54-47 en el 38'.

Cal destacar el gran treball defensiu de tot l'equip, amb l'evident millora del rebot en la segona part i la gran aportació ofensiva del joc interior on destaca un immens Pablo amb 15 punts. I per millorar, com gairebé sempre, el nefast percentatge de tirs lliures, on només es salva en Pau Castillo (5/6) i la "desconnexió" a mitjans del 3er quart que ha permès tornar entrar en el partit a l'equip visitant.

CB Sarrià de Ter 14 – 90  Reale Cadet Femení Bàsquet Vilafant

Jugadores: Clàudia (30), Elena (24), Nora, (14), Eva (8),  Meritxell (6), Paula (4), Emma (2), Maria V (2).

Parcials: 4-30, 4-21 (8/51), 2-22, 4-17 (6/39)
6/7 tirs lliures.
Molt bon partit jugat amb ritme malgrat l'oposició contrària. Hi ha hagut una millora notable en l'encert en els tirs lliures. Cal continuar treballant tal i com s'ha entrenat aquesta setmana es una de les clau de l'èxit.

Reale Preinfantil masculí Bàsquet Vilafant 35 75 Girona FC St Josep

Jugadors: Arnau, Martí (2), Marc (4), Pep (12), Nil (6) –cinc inicial, Guillem, Ferran (2), Marquitos (2), Caritg (4), Isma (3).
2 triples (Pep).Tirs lliures 1/15
10 faltes locals,17 visitants

Parcials: 8-20, 6-29, 9-10, 12-16.
Partit disputat al coliseu del Vilafant amb un temps primaveral, que feia pensar que seria un partit disputat, però res mes lluny de la realitat. L'equip ha notat massa la falta de la seva estrella.
El partit ha començat força igualat, però els errors no forçats de l'equip local sumat a la falta d’intensitat a l'hora de lluitar les pilotes dividides, l'absència de tancament de rebot defensiu i la mandra defensiva han decantat el partit cap al costat visitant. Aquest equip ha demostrat el perquè de la seva lluita pel campionat: plena rotació de l'equip sense poder destacar cap jugador, una defensa tota la pista molt ben treballada amb dos contra un a la pilota fent ajudes fins al final mes un atac fluid a base de passar i tallar els a fet mereixedors de la victòria.
Cas totalment oposat el de l'equip local: s’ha començat fort, però no s’ha sabut treure profit fallant ocasions clares i això es paga contra aquests equips. La lesió d’un dels bases del conjunt no és excusa, ja que amb ell a la pista els companys no s'han ofert per rebre la pilota (aquella cosa rodona i taronja que ningú vol i crema tant a les mans cada vegada que juguem contra un equip que ens “apreta”). Tot això s'ha vist reflectit en un parcial de 6-42 en 15 minuts .
A la segona meitat s'ha millorat lleugerament: el premi a aquesta millora ha estat el fet que el contrari no hagi tancat marcador.
Destacar la millora de actitud i concentració d'alguns jugadors que últimament debilitaven l'equip.
Res més a dir, només desitjar la recuperació pel partit contra l'ADEPAF de la setmana que ve de l'Arnau, en Guillem i l'estrella de l'equip, en Vicens.

Reale Mini masculí Bàsquet Vilafant 3080 Montesori-Palau

Jugadors: Palomeras (7), Puigmal,  Torres (5), Ayats, Alonso -cinc inicial-, Insa (10), Crespo (6), Sedano (2), Pons, Pibernat.
Partit jugat amb intensitat intermitent contra un rival de mitja taula que en el partit d'anada ens havia aplicat un fort correctiu que gràcies a la millora en els entrenaments no s'ha repetit a la nostra pista. Cal però seguir treballant i molt.

Reale Mini femení Bàsquet Vilafant 85 35 CB Adepaf
(102-35)

Parcials: 10-0; 4-2; 10-3; 14-8; 11-4; 20-8; 15-8; 18-2

Jugadores: Anna Caritg (9), Núria Caritg (11), Berta (16), Elena (11), Núria Ginesta (28), Ingrid, Aina (21), Clara (6).
Bon partit de les jugadores locals amb parcials a favor en totes les parts, bones transicions defesa-atac amb un ritme elevat. Un pas mes en aquest primera fase de la lliga que va finalitzant.

Salt St Gregori 3740 Reale Premini femení Bàsquet Vilafant

Jugadores: Íngrid, Laia, Amàlia, Estela, Carla, Laura, Èlia i Estel.

Parcials: 7-2, 2-4, 3-3, 2-6, 0-5, 10-6, 9-0, 2-14.
Tot i la victòria no ha estat un bon partit. Hi ha hagut algun quart, i sobretot el darrer, on hem jugat millor. Han faltat ganes per part d’algunes jugadores i d’això se n’ha ressentit tot l’equip. Tres o quatre jugadores no poden fer tota la feina, i això és el que ha passat aquest dissabte. Tot i ser superiors en alçada no s’ha lluitat el rebot, algunes jugadores no han defensat, ni han corregut... esperem que aquesta actitud la puguem corregir de cara als propers partits.

Reale Premini Mixt Bàsquet Vilafant 42 - 49 CCE Montessori P.

Jugadors/es: Albert (2), Jan, Marc (2), Nora (5), Pau S. (22), Pau V. (9), Sergi (2), Xènia.

Parcials: 0-10, 5-3, 2-2, 0-11, 5-8, 0-2, 14-2, 16-2. Temps extra: 0-7.
Després de dos partits jugats malament, s'han tornat a recuperar les bones sensacions. S'ha jugat contra els líders, els quals a l'anada s'havia perdut de trenta punts. El partit s'ha començat amb ganes tot i que faltava encert de cara a cistella, defensar més fort i anar bastant més el rebot. Tot i les ganes que s'hi posaven, s'ha arribat al final del sisè quart perdent de vint-i-quatre punts, on semblava que tot tornaria a ser com a l'anada i els rivals s'han vist superiors. Ha estat llavors, quan s'ha produït un canvi completament inesperat. Els jugadors locals han tret forces d'on han pogut i amb dotze minuts s'ha aconseguit remuntar un partit que semblava impossible anant així a la pròrroga. En el temps extra, no s'ha pogut aconseguir una victòria molt merescuda ja que els jugadors estaven esgotats i no s'ha pogut encistellar de manera fàcil. Destacar sobretot el joc en equip i el gran esforç realitzat per tots els membres de l'equip per haver lluitat per el partit fins el final, podent marxar així contents i amb el cap ben alt. A seguir així!