Resultats cap de setmana 21-22 d'abril de 2012

C.B Nou Caules 70 - 68 Reale Cadet Masculí Bàsquet Vilafant

C.B Nou Caules - 70 - 11/25 TL, 1 Triple, 21 Faltes Personals, Cap Eliminat

Reale Cadet Masculí - 68 - Ion (1), Martí (4), Andreu (7), Pau Batlle (6), Pau Castillo (19) - cinc inicial - Lluc (-), Guillem (5), Kike (9), Sergi (-), Pablo (15), Àlex (2), Arnau (-), . 9/21 TL, 3 Triples, Pablo, Castillo i Guillem, 21 Faltes Personals, Cap Eliminat.

Parcials: 15-20, 15-16 (30-36), 17-18 (47-54), 23-14 (70-68)

Gran partit contra el líder, invicte de la categoria, que ho continuarà essent per petits detalls, el més gran, per la diferència d'encert en tirs lliures en el darrer quart (7/7 per 0/6 dels visitants).

El Vilafant ha començat amb uns primers 18' gairebé perfectes (22-36), amb gran intensitat defensiva, tancant el rebot i sortint amb velocitat per acabar aprofitant els avantatges creats o després amb una excel·lent circulació de pilota en l'atac estàtic permetent trobar la millor opció d'anotar .(9 dels 10 jugadors utilitzats ja havien anotat en aquell moment). Un parcial de 8-0 abans del descans deixava el marcador més igualat del que deia el joc dels dos equips. Al principi del 3er quart amb els primers símptomes de cansament, s'ha començat a fer palesa la superioritat física dels locals (tots jugadors de 2n any) generant molt més problemes en el control del rebot impedint als vilafantencs poden sortir amb rapidesa, però el joc en estàtic ha permès continuar amb 7 punts d'avantatge a l'acabar el quart. El Nou Caulès ha passat a defensar en 1-3-1 en el darrer quart que més que provocar confusió ofensiva o l'ha provocat defensivament encaixant 15 punts en els primers 5' (62-57 al 35'). El desencert dels tirs lliures, 0/6 de forma consecutiva, tampoc ha estat un escull per tornar a igualar el partit a 68. Dos tirs lliures anotats a 8'' pel final per un jugador que portava fins llavors 2/12, han acabat sentenciant el partit, ja que en l'atac següent no hem sigut capaços ni de tant sols tirar a cistella.

CE Onyar 33 - 48 Reale Cadet Femení Bàsquet Vilafant

Jugadores: Clàudia (21), Elena (14), Nora (5), Meritxell (4), Maria V. (2), Paula (2), Emma, Eva, Maria G.

Parcials: 10/17 - 6/12 (16/29) 7/5 - 10/14 (17/19)
4/14 Tirs Lliures
Victòria del Cadet femení a la pista del CE Onyar.

Escolàpies Figueres 04B 4 - 59 Reale Premini mixt Bàsquet Vilafant

Jugadors/es: Albert (14), Estel (5), Jan (4), Laia, Marc (10), Pau S. (10), Pau V. (6), Sergi (5), Xènia (6).

Parcials: 0-9, 0-6, 2-12, 0-4, 2-8, 0-20.
Partit reduït a causa de la falta de jugadors rivals en el qual s'han disputat només sis quarts. En resum, partit senzill on s'ha jugat bé. S'han vist jugades en què la majoria de jugadors s'han passat molt la pilota buscant el jugador més ben situat. La setmana vinent jugarem l'últim partit de la competició.