Resultats cap de setmana 2-3 de juny de 2012

Aquests són els resultats d'aquest cap de setmana:

Reale Preinfantil masculí Vilafant 47 -  43 CB Cassà de la Selva

Jugadors: A.Pararols, F.Baraut (9), A.Palomeras (2), A.Caritg (3), P.Sala (10)–cinc inicial, A.Palol (14), G.Cuadrado (5), M.Torres (3), I.Torres (1), N.Gironès.

Parcials: 5-5, 14-9, 13-18, 15-12
Tirs Lliures: 9/25
Tirs de Camp: 19/55
Triples: 0/4
Assistències: 3
Pilotes recuperades: 8
Pilotes perdures: 23
Rebots: 34 (8 en Atac)
Taps: 3
Faltes personals: 18

Partit igualat, amb alternances en el marcador, amb defensa passable de l'equip local, que ha fet que tot i l'espantós percentatge de tirs de camp, els visitants no marxessin en el marcador. Al final una millor paciència a l'hora d'atacar a decantat la balança a favor dels locals.

Per acabar, qui els escriu s'acomiada de directius, jugadors, companys, pares i sobretot del meu company d'entrenaments, que m'ha ensenyat a gaudir entrenant, m'ha fet créixer com a entrenador i m'ha fet veure que el BÀSQUET té molts de punts de vista que desconeixia, gràcies Francis, no ho oblidaré mai.
Crònica: Vicenç Cano.





Fotos Àfrica Jou. Més fotos, aquí..

Reale Mini masculí Vilafant 68-67 CB Bescanó

Jugadors: Crespo (12), Palomeras (25), Puigmal, Torres (7), Alonso (8) -cinc inicial- Pibernat, Sedano (6), Pons (8) i Insa (2). 16 faltes, un eliminat, Torres. 4 triples, Alonso, Pons (2), Torres. 6/15 en tirs lliures.

Darrer partit del míni masculí que tanca amb una victòria un any complicat. La segona fase ha estat correcte (3 victòries i 1 derrota) però la concentració irregular de l'equip no ens ha permès jugar millor. Felicitar a tothom per la feina feta i animar-los a seguir treballant. Un agraïment també als pares per la seva implicació aquesta temporada.
 
 
 
 
 
 Fotos: Esther Garcia.

Les Alzines 32- 25 Reale Premini femení Vilafant

Jugadores: Íngrid (6), Laia (3), Amàlia, Estela (2), Carla (4) , Èlia (3), Clara (4), Estel i Xènia (4).

Parcials: 1-2, 8-0, 5-4, 4-2, 4-4, 0-4, 4-5, 6-4.

Últim partit de la temporada. El resultat és fruit del poc encert de cara a cistella i de la precipitació en moltes passades que ens ha fet perdre força pilotes. Tot i així, hem continuat veient com s’ha anat millorant en el joc i com cada vegada més es juga en equip: passades més llargues buscant les jugadores que marxen en contraatac, intents de fer circular la pilota fora de la zona buscant la millor situació per entrar i ajudar, quan cal, les nostres companyes en defensa.


Fotos: Joan Fàbrega. Més imatges, aquí.

La valoració de la temporada és bona, totes les jugadores han treballat, han millorat individualment, han gaudit del bàsquet, i també com equip hem fet importants avenços en el joc. Felicitar les jugadores i animar-les a continuar gaudint del bàsquet la temporada vinent! Moltes gràcies també als pares i mares per la seva bona predisposició i col·laboració.

Comentaris