Resultats partits 20-21 d'octubre de 2012

“Estrena com a visitants”

Bàsquet Porqueres – 58  - Pascual (4), Casadevall (2), Peiró (6), Costa (-), Xaudiera (25) – cinc inicial – Bartroli (8), i Alemany (13).  5/8 TL, 3 Triples, 2 Xaudeira i Bartroli. 21 Faltes, 2 Eliminats, Alemany al 33’ i Xaudeira per TD al 38’- Tècnica a la banqueta al 38’

Bàsquet Vilafant75 – Sergi (6), Adrià (17), D. Brun (12), Vidal (3), Pere (12) – cinc inicial – Alexis (-), P. Capel (3), Aleix (7), P. Castillo (7) i Miky (8). 18/27 TL,  5 Triples,  Aleix, Pere, Adrià, P Capel i P. Castillo. 16 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials: 14-24, 16-16 (30-40), 20-15 (50-55), 8-20 (58-75).
Important victòria a que situa l’equip empatat en la 2na posició de la taula classificatòria.
Partit dominat des del primer minut gràcies a una gran sortida que ha permès arribar fins al 14 punts d’avantatge al 9’ (10-24). Llavors, la baixada d’intensitat defensiva ha permès als locals igualar el partit (29-30 al 14’), però la pressió tota la pista ha tornat el parcial (0-10 en 5’) arribant al descans amb un còmode avantatge de 10 punts que s’ha mantingut durant tot el tercer quart  fins que una nova davallada en els darrers 3’ ha igualat el marcador. Però la igualtat només estava en el resultat, els empordanesos eren molt superiors en el joc i els locals, amb només 7 jugadors han arribat fosos al darrer quart, on amb la eliminació d’Alemany al 33’ han esmerçar els seus esforços a carregar contra l’àrbitre i perdre qualsevol opció per competir pel partit.

Sens dubte ha estat el millor partit com a visitants, on mentre hem pogut tenir intensitat en el joc s’ha anotat amb facilitat i només quan el cansament i la relaxació pel resultat feia baixar el treball defensiu es permetia donar als locals opcions d’anotar. S’ha millorat l’actitud defensiva de la setmana passada, però encara cal treballar molt més en aquest aspecte per no haver de patir en partits com aquest, on la victòria hauria d’haver molt més plàcida.

Infantil femení B.Vilafant 53 – 34 C.B. Castelló

Jugadores: Anna (2), Berta (3), Maria (lesionada), Emma (8), Elena (12), Núria (9), Íngrid (3), Aina (14).

Parcials: 11-9, 12-6, 22-4, 8-15.
Tot i la insistència que des del primer segon s’ha de sortir amb la màxima intensitat, no ha estat fins a la segona part quan s’ha posat en pràctica. A partir d’aquest moment hi ha hagut un bon treball defensiu i les opcions d’atac han estat molt més fluides. I amb el resultat a la tercera part de 22-4 s’ha trencat totalment el partit a favor de les jugadores locals.
Ara vénen dues setmanes de descans,  esperem que es recuperin  les jugadores lesionades i que es puguin fer més rotacions i repartir el sobreesforç de les jugadores en els partits.

C.B. L'Escala 38 – 67 Preinfantil masculí B.Vilafant

Jugadors: A. Pararols (3), Guillem (9), Nil (2), Ferran (4), Crespo (8), Marc (5), A. Alonso, A. Palomeras (8), A. Caritg (13), Isma (8), Pep (7), David.

Partit jugat amb una gran intensitat defensiva, amb implicació de tots els jugadors, defensant durant tot el partit a tota la pista. S'ha millorat, i molt, l'actitud dels jugadors, així com la concentració i sacrifici en la defensa.
Per contra en atac, ha mancat una falta de fluïdesa i circulació de pilota. Moltíssimes pèrdues de pilota, com a conseqüència de males passades i dels PASSOS, almenys una vintena !!!!!!!. Ells mateixos han pogut comprovar que una vegada se'ls ha prohibit el bot al llarg dels dos darrers quarts, s'han confeccionat grans jugades on participaven tots els jugadors de pista, acabant contraatacs amb entrades i tirs sota cistella, que venien d'haver efectuat fins a 5 passades.
Per tant, felicitar als jugadors per la seva actitud, i continuar treballant per millorar diversos aspectes del joc, principalment el bot de sortida, la passada i la mobilitat en atac estàtic.

Fins el proper entrenament!!!!!!!!!!!

Mini femení B.Vilafant 13 – 63 Unió Vedruna “A”

Jugadores: Íngrid, Carla, Èlia, Ruth, Alba, Clara, Amàlia, Núria, Estela.
Parcials: 2-12, 2-10, 0-16, 0-6 0-16, 0-11, 3-14, 4-14, 2-18.

Ha estat un partit gris i molt travat en la majoria de quarts, degut sobretot a la superioritat física de l'equip visitant, al seu bon joc com a equip i als nombrosos errors defensius de les nostres nenes.
La majoria d'aquests errors s'han produït per l’ofuscació de les jugadores en atac on veien que les rivals eren més altes, més fortes i més ràpides i ho tallaven tot. L'atac també ha estat molt complicat. Ens hem bloquejat, deixàvem de botar quan se'ns acostava una defensora, sense saber després què fer amb la pilota i ens costava molt desmarcar-nos per a poder rebre còmodament. Quan s'ha perdut la por, també s'han vist millores, canvis de mans ben fets, entrades sense por...

Davant d’aquest tipus de partits només podem quedar-nos amb el que hem fet bé, com ara botar sense por, aixecar el cap o fer bons canvis de mans.

Mini masculí Bàsquet Vilafant 17 - 67 CB ADEPAF Figueres

Jugadors: Corral, Nogués, Ayats (10), Jou i Pons -cinc inicial-, Puigmal (5), Pibernat (2) i Rodríguez. 1 triple, Puigmal. 13 faltes, cap eliminat.

Partit fluix condicionat pel fet de jugar amb 6 jugadors minis i 2 preminis, en Jan i en Nil als que vull felicitar pel seu comportament a la pista. La baixa intensitat en defensa ha posat molt fàcil el triomf als visitants que sempre han disposat de segones i terceres opcions per fer cistella.

Cal seguir treballant i molt als entrenaments i escoltar més als entrenadors a la pista.

Unió Vedruna 57 - 61 Premini Mascuí Bàsquet Vilafant
Jugadors: Àlex Lara, Pau Sala, Àlex Cuadrado, Viktor Ordoñez, Albert Gualda, Isaac Chavarria, Pau Vergés, Pep Burgas, Sergi Casellas i Damià Vidal. No convocats: Neó Jou (Lesió), Jan Jou (convocat amb el Mini) i Nil Rodríguez (convocat amb el Mini).

Parcials: 6-8, 4-5, 13-5, 5-14, 10-0, 8-6, 2-21, 9-2.
Primera victòria del Premini Mascuí i molt merescuda fora de casa contra l'Unió Vedruna per un marcador molt ajustat. La part negativa del partit es resumeix amb l'actitud donada al tercer i cinquè quart. La part positiva? Tota la resta del partit. Seguim amb la mateixa dinàmica que el partit de la setmana passada i aplicant els conceptes apresos als entrenos. S'ha jugat amb moltes ganes, passant molt la pilota, lluitant els rebots i defensant de manera molt notable, a excepció d'algun moment puntual. En els entrenaments s'està treballant més fort, amb més ganes i concentració i això s'està notant als partits. Tant jugadors, pares com entrenadors han disfrutat d'un gran partit. Felicitats nois, a seguir així!