Resultats partits dissabte 13 d'octubre de 2012

“Victòria amb èpica innecessària”

Bàsquet Vilafant – 112 – Adrià (20), D. Brun (3), Pau Capel (4), Burgas (10), Pere (27),– cinc inicial – Alexis (-), D.Herrera (10), Vidal (5), Aleix (13), Pau Castillo (3), Miky (17). 39/63 TL, 6 Triples, 2 Miky, 2 Aleix, Castillo i Pere, 30 Faltes, 4 Eliminats, Aleix 35’, D.Brun 36’, Pere i Miky al 40’. 3 Tècniques, Entrenador i banqueta al 28’ i Burgas al 41’
C.B. Castelló – 96 – Parra (5), Vilanova (4), Molas (1), Fita A. (14), Abad (34) – cinc inicial – Fita G. (8), Clos (10), Nebot (11), Comerma (-), Herruzo (-), Ros (2), Huart (7). 21/43 TL, 7 Triples, 4 Fita A., Parra, Vilanova i Abad. 43 Faltes, 5 Eliminats, Vilanova i Nebot al 38’, Fita A. 40’ i Fita G. I Ros al 44’. 1 Tècnica Desqualificant a l’Entrenador al 44’

Parcials: 20-17, 18-23 (38-40), 18-25 (56-65), 33-28 (93-93), TE 19-3 (112-96)
Clar domini dels atacs sobre les defenses en el derbi jugat al Pavelló Municipal de Vilafant davant uns 100 espectadors que no van parar d’animar en tot moment a ambdós equips.
Els tres primers quarts s’han jugat sense cap tensió defensiva que han permès que la qualitat tècnica dels jugadors s’imposés en el joc. Podríem destacar en els locals l’aportació d’en Pere amb 27 i en Miky amb 17, i per part dels visitants als germans Fita amb 22 punts entre els dos i el seu capità en Xavi Abad que arribar als 34 punts però el cert és que aquest encert venia per la desídia defensiva d’ambdós equips, incapaços de defensar cap situació de 1c1 i ja no parlem de fer ajudes o tancat el rebot. Un partit digne d’un premini amb el físic i la qualitat d’un sènior. I que ningú es porti a confusió pel nombre de faltes assenyalades, fins a 73, realitzades bàsicament pel fet de no defensar mai de forma correcta i utilitzant sempre les mans.
Però sembla que a Vilafant ens agrada l’èpica i si ja el darrer partit es va decidir en els darrers 2’, aquest al 35’ indicava un 63-78 i al 37’ un 73-86 que res feia pensar que quedava alguna opció de remuntada, però després de diversos minuts d’ineficaç pressió, finalment han aparegut les pors als castellonins, i entre pilotes perdudes, tirs fallats i un pobre 3/10 en tirs lliures en els darrers 4’, han donat ales als locals que amb un Herrera estel·lar (10 punts anotats a partir del minut 38’) ha permès forçar la pròrroga a falta de 3’’.
La pròrroga ha tingut poca història. El Bàsquet Vilafant ha trobat el camí de la cistella amb l’Adrià (13 punts en aquests 5’ afegits) i el saber fer d’en Burgas (5 punts a la pròrroga i jugant de pivot per l’eliminació de tots ells per faltes) davant un Castelló enfonsat física i anímicament que no ha tingut cap opció per competir per la victòria.
Tot i la satisfacció que dóna guanyar i més amb una gran remuntada, cal que quedi clar, que en cap cas, aquest és el camí a seguir i que s’ha de millorar l’actitud defensiva de forma immediata si es vol continuar competint a un bon nivell.

Cadet masculí Bàsquet Vilafant 65 62 C.B. Vall d'en Bas

Jugadors: Martí P.(5), Andreu(15), Pau B.(16), Pau C.(15), Guillem(7), Martí D.(5), Pau V.(2), Lluc, Marc, Sergi, Arnau, Roger.

Parcials: 12-10, 15-16, 17-25, 21-11.
Els partits es guanyen en el minut 40 no el minut 1. No es pot sortir a la pista pensant que tenim el partit guanyat.
Sense intensitat podem perdre amb qualsevol equip.
Tres primers quarts que ens han de servir per veure com no s'ha de jugar. El tercer....
Per sort, a l'últim quart s'ha tornar a jugar amb intensitat i hem pogut aixecar el partit.
Més que un partit és una lliçó per tots entrenadors i jugadors.

Que tingueu una bona setmana, un servidor no podrà venir; el meu cor encara s'està recuperant.

C.B.L’Escala 32 – 65 Infantil Femení B. Vilafant

Jugadores: Anna (5), Núria Caritg (lesionada), Clara (6), Berta (8), Maria, Emma (12), Elena (lesionada), Núria (9), Íngrid (4), Aina (21)

Parcials: 4-20, 10-18, 14-15, 4-12.
Les jugadores han fet cas de les instruccions rebudes abans de començar el partit. Avui sí que han sortit amb intensitat des del primers segons i s’han mostrat més segures en les entrades, això ha fet que el resultat del primer parcial amb un 4-20 hagi marcat positivament el desenvolupament de tot el partit.Cal però continuar millorant sobretot l’aspecte defensiu i assegurar el tir en situacions clares sota cistella.

Preinfantil masculí Bàsquet Vilafant 38 – 83 C.B. Narcís

Jugadors: Arnau Pararols (2), Guillem (7), Nil (2), Ferran (4), Àlex Crespo (2), Marc (7), Àlex Alonso, Arnau Palomeres (2), Caritg (6), Isma (4), Pep (2) , David.

Partit perdut de principi a fi, on s'han d'extreure diverses conclusions.
En primer lloc, l'equip rival va demostrar més ganes de jugar a bàsquet que l'equip local: corroborat per la diferència d'intensitat defensiva al llarg de tot el partit.
En segon lloc, més mobilitat de pilota en l'atac, ja que jugaven a passar i tallar durant diversos segons a l'atac, la qual cosa provocava que l'equip local baixés la seva intensitat defensiva i acabessin trobant situacions de superioritat de cara a cistella.
Per últim, poques pèrdues de pilota en comparació amb el Vilafant.

Com a positiu comprovar que els jugadors del Vilafant quan van pujar a la segona meitat un punt la seva intensitat, tot i perdre amb claredat, el partit es va igualar, i per moments es van fer jugades de mèrit, on no es feia servir el bot durant l'atac, enllaçant contraatacs amb 4 i 5 passades fins a cistella.

En resum: si volem jugar amb els millors, hem d'aprendre d'aquest partit i copiar la intensitat i ganes de l'equip Sant Narcís. Felicitar al rival pel seu partit.

C.B. Castelló 90 – 40 Mini Femení Bàsquet Vilafant

Jugadores: Íngrid, Carla, Èlia, Ruth, Alba, Cèlia, Laura, Clara.

Parcials: 4-4, 8-10, 8-5, 14-4, 17-5, 14-2, 10-6, 18-4.
El Mini femení ha caigut a casa del Castelló per un contundent 90-40. El partit ha començat molt bé amb avantatge per les nostres jugadores, amb un primer i segon quart molt ajustats. En el tercer quart el Vilafant ha començat a patir en defensa degut a un lent balanç i a la capacitat del rival en les passades llargues.

Després d un parcial molt gran favorable al Castelló, el joc del Vilafant ha anat caient en picat fins desaparèixer completament en els tres últims quarts del partit sobretot en defensa ja que en atac no s’ha perdut tant.

Tot i la derrota l’entrenador està força satisfet amb el resultat però evidentment s’han de millorar moltes coses.

Dilluns a tope!

Premini masculí B.Vilafant 46 73 C.B.Sant Gregori

Jugadors: Alex Lara, Pau Sala, Àlex Cuadrado, Viktor Ordoñez, Albert Gualda, Jan Jou, Isaac Chavarria, Nil Rodríguez, Pau Vergés, Pep Burgas, Sergi Casellas i Damià Vidal. No convocats: Neó Jou (Lesió).

Parcials: 5-6, 2-11, 8-11, 7-4, 4-11, 10-10, 4-6, 6-13.
Primer partit de temporada regular jugat a casa del Premini Masculí Vilafant on s'ha pogut disfrutar d'un molt bon partit. Els 27 punts de diferència que es poden observar en el marcador, per res fan justícia amb el partit que s'ha vist i jugat. L'equip vilafantenc ha jugat un partit espectacular: tots els jugadors s'han passat moltíssim la pilota, s'ha anat al rebot i s'han aplicat correctament els conceptes defensius treballats als entrenos durant quasi tot el partit. Cal destacar el poc encert que s'ha tingut de cara a cistella, tot i llançant molts més tirs que l'equip rival, la qual cosa no ha impedit que realitzessin un total de 12 triples, els quals els hi ha permès allunyar-se del marcador.
Destacar que tant jugadors, pares com entrenadors, han disfrutat molt del partit, a seguir així!

C.B. Grifeu Llançà 53 - 32 Premini femení B.Vilafant

Jugadores: Mar, Estel (3), Estela, Núria (7), Cecília (2), Laia (11), Nora (2), Alena (2) i Amàlia (5). Xènia (lesionada).

Parcials: 4-1, 9-6, 2-7, 13-4, 0-6, 8-3, 9-0, 8-5.
Derrota contra el Grifeu Llançà en un partit amb moments molt diferents. Els dos primers quarts tot i jugar molt bé ens ha faltat encert de cara a cistella, però el joc era ràpid i la pilota circulava bé. En la resta de partit hi ha hagut bons moments de joc en què hem sabut aprofitar els espais que deixaven les jugadores de Llançà dins la zona i en els que també hem corregut al contraatac. Però hem tingut moments de falta d'intensitat a la pista i això ha provocat que en algunes parts del partit el Grifeu anotés amb massa facilitat.
Amb l'expulsió de la Nora per cinc personals, i la baixa que teníem de la Xènia, el partit s'ha complicat una mica, però tot i el cansament, totes les jugadores han continuat esforçant-s'hi fins al final.
En general, doncs, bon partit, però cal estar més concentrades i perdre la por i intentar anar introduïnt totes les coses que es van treballant als entrenaments.