Cadet masculí Bàsquet Vilafant 66 – 51 J.E. Ripoll

Jugadors: Kike (6), Andreu (10), Pau B. (14), Pau C. (19), Guillem (4), Martí D. (2), Pau V. (3), Lluc, Marc, Sergi, Martí P. (4), Roger (4).
Un triple.- Pau C. 13 de 32 tirs lliures.

Parcials: 7-7, 14-14, 17-19, 28-11.
Partit molt igualat, amb alternances constants en el marcador, fins al minut 5 del 4t quart on un parcial de 8 a 0 ha trencat el partit.

Partit acceptable en defensa i molt espès en atac. En cap moment hem pogut realitzar el nostre joc.
Atacs molt estàtics, on l'únic recurs eren les penetracions pel mig. Contra una defensa molt tancada i amb jugadors físicament molt forts.

Hem de seguir treballant en els entrenaments i els entrenadors hem de donar-vos més opcions per aquests casos. En això estem.

Els que no han jugat o han jugat pocs minuts, tornar-vos a demanar disculpes, i sobretot seguiu treballant, la temporada és molt llarga i tots tindreu minuts.

Podeu veure un ampli reportatge del partit, aquí.