Crònica: Mini femení B. Vilafant 56 – 49 C.B. Castelló

Jugadores: Íngrid, Carla, Ruth, Alba, Laura, Cèlia, Eva, Clara, Èlia, Amàlia i Núria.

Parcials : 5-6, 5-8, 10-4, 3-13, 12-2, 6-9, 7-4, 8-3.
Avui el Mini femení ha jugat contra el Castelló com a local.
Si la setmana passada dèiem que havia estat el millor partit del que va de temporada aquesta setmana ens veiem obligats a rectificar ja que les nenes han fet un partidàs que els ha permès sumar la primera victòria de la temporada.

Recordem que el Castelló ens va guanyar fa unes setmanes de 50 punts, però aquesta setmana la millora defensiva de l'equip sumat al gran encert ofensiu ha permès el marcador final de 56-49.

El partit ha començat amb bones defenses que han fet errar els atacs dels dos equips, tant en el primer com en el segon període. En el tercer període hem començat a rutllar en atac i s'ha aconseguit un parcial de 10-4, que ha estat ràpidament respòs per el Castelló amb un 3-13; així s' ha arribat al descans. La xerrada tècnica ha esperonat les jugadores que han tornat el parcial amb un 12-2, que igualava de nou el partit.

El sisè i setè període han estat semblants al dos primers, mals atacs provocats per les bones defenses. A l'últim quart les mini han donat tot el que tenien per aconseguir un últim parcial de 8-3 i sentenciar el partit.

Del joc vist avui destacar positivament l'atac amb entrades atrevides, passes ràpids i canvis de mà molt ben realitzats. En defensa també hem estat força bé però encara cal treballar la individual i el coŀlocar-se entre atacant i la cistella pròpia.