Crònica: Premini masculí C.B. Sant Gregori 27 – 49 Bàsquet Vilafant

Jugadors: Àlex Lara, Pau Sala, Àlex Cuadrado, Viktor Ordoñez, Albert Gualda, Jan Jou, Isaac Chavarria, Nil Rodríguez, Pau Vergés, Pep Burgas, Sergi Casellas i Damià Vidal. No convocats: Neó Jou.

Parcials: 1-15, 2-9, 2-9, 5-4, 4-0, 2,4, 7-8, 4-0.
Segona victòria consecutiva del Premini Masculí derrotant un rival on a casa nostra ens van guanyar de quasi trenta punts.

Destacar la gran concentració i intensitat amb la que han sortit els jugadors a la pista. S'ha sortit al contraatac molt bé i en tot moment s'han buscat cistelles fàcils. La defensa, un altre punt positiu: ha estat el partit que hem encaixat menys punts realitzant una gran defensa individual a mig camp. Per altra banda, destacar les ajudes, concepte introduït aquesta setmana a l'entrenament i que ha donat els seus fruits. Com a aspectes negatius del partit podríem dir que en alguns moments s'hauria d'haver passat més la pilota i anar més el rebot (hi hem d'anar tots!!!).

En definitiva, s'ha jugat molt bé i es comença a veure com aquest equip va creixent de mica en mica. Res a veure tenen ja els últims partits jugats amb els d'inici de temporada, i tot això és possible gràcies al treball en equip: l'esforç i sacrifici dels jugadors tant en els entrenaments com als partits, les ganes dels entrenadors perquè que els jugadors s'ho passin bé i aprenguin tot el possible d'aquest magnífic esport i els pares, que ens segueixen on faci falta per tal d'animar i motivar els jugadors en tot moment. Aquest és el camí correcte, hem de seguir així!


Bon cap de setmana!


 















 
Fotos: Susanna Blanch i Dani Cuadrado. Més imatges, aquí.

Comentaris