Pia Olot 62 - 79 Infantil femení B.Vilafant

Jugadores: Anna (malalta), Clara (7), Berta (6), Maria (lesionada), Èlia, Emma (14), Elena (14), Judit, Núria (22), Íngrid (lesionada), Aina (16).

Parcials: 8-30, 16-13, 24-15, 21-14.

Amb un equip minvat per les 4 baixes que hi han actualment vàrem rebre l’ajut de la Judit que feia el seu primer partit i de l’Èlia de l’equip mini que ja ha vingut d’altres vegades amb nosaltres.

Tot i aquesta situació tant complicada ,les jugadores amb el seu esperit tant competitiu que tenen varen fer un sobreesforç jugant la majoria sis períodes.

Els 4 primers períodes varen fer un joc d’un nivell molt alt, recuperant pilotes, sortint al contraatac, buscant situacions clares d’avantatge 1x1 i els tirs de mitja distancia ben seleccionats, el percentatge d’encert va ser altíssim i com a conseqüència a la mitja part 24-43. La segona part es varen sobreposar a que l’equip contrari es va acostar a 10 punts de desavantatge però no varen perdre en cap moment el pols del partit i varen subministrar perfectament les avantatges obtingudes amb un resultat final positiu per l’equip.

Felicitats a totes per la gran demostració efectuada aquest dissabte , una vegada darrera d’altra davant de les adversitats tiren endavant amb un gran nivell.



Fotos: Jordi Viñolas.

Comentaris