“Oportunitat perduda”

C.B.Calella “C” – 65 - Vilaret (13), Torrent J. (4), Coll (9), Torrent J. (18), Pagés (10) – cinc inicial – Cugat (-), Bosch (-), Llobet (4), Ballarga (2), Llobet (4) i Jiménez (1). 9/16 TL, 6 Triples, 4 Vilaret, Coll i Torrent J. 19 Faltes, Cap Eliminat.

Bàsquet Vilafant – 61 – Sergi (15), D. Brun (-), Herrera (-), Pau (3), Aleix (7) – cinc inicial – Alexis (-), Adrià (9), Edu (-), Herrera (-), Vidal (14) i Pere (13). 7/19 TL, 6 Triples, 2 Vidal, Pere, Aleix, Pau i Sergi. 19 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials: 18-7, 12-18 (30-25), 18-21 (48-46), 17-15 (65-61)

En el possiblement millor partit defensiu de la temporada, també ha aparegut el Vilafant més fluix en atac.

Un altra mal inici, fluix en defensa i inofensiu en atac, ha permès agafat un ràpid avantatge als locals que se n’anaven al final del primer quart amb un còmode +11. El segon quart s’ha produït un important canvi d’actitud en defensa, que ha bloquejat al Calella, però les errades en atac seguien, i es desaprofitaven diverses situacions d’avantatge, i l’equip només s’acostava al marcador gràcies a ratxes individuals, primer de l’Adrià, amb 9 punts consecutius, i després en Pere amb 8 punts més, també seguits. Al descans, el partit estava obert.

El tercer quart la defensa encara ha millorat més, i les segones ajudes arribaven per primer cop en la temporada de forma habitual i quan semblava que l’atac millorava, amb 4 triples de 4 jugadors diferents i posaven el primer (i únic) avantatge visitant (36-39 al 26’), ha aparegut un gran Vilaret i en 3’ han tornat els 4 triples col·locant el 48-41. Un temps mort, la crida a la paciència, i el millor Vidal de la temporada han igualat el marcador al final del quart. Tot quedava obert en el darrer quart. I tot seguia igual, bona defensa, espessos en atac, on ara, era en Sergi qui aguantava l’equip, anotant 13 dels 15 punts de l’equip, i tots els bàsquets en joc. Però a falta de 3’ amb 59 iguals al marcador, un nou triple de Vilaret i un altre bàsquet de Torrent (18 punts) permetien afrontar els darrers 2’ minuts amb 5 punts d’avantatge que en un equip veterà i amb qualitat com són els del Maresme, han estat suficients per guanyar el partit.

També cal destacar en el desencert ofensiu, el pèssim percentatge en tirs lliures, que en la segona part han estat del 20% (2/10).