Crònica Infantil femení Bàsquet Vilafant 52 – CB Caldes 56


Jugadores: Anna Caritg (2), Clara Valentí (2), Berta Pellicer (2), Emma Peral (8), Elena Mas (7), Núria Ginesta (10), Ingrid Hortensi (6), Aina Abulí (15).

Parcials: 14-14, 14-14. 12-20 i 12-8
Aprofitant ja jornada de descans, el CB Caldes, ens va proposar fer un partit amistós, el qual s'ha jugat, tot, amb una alta intentat i on s'ha vist un gran nivell de tots dos equips, cosa que sense cap mena de dubte haurà ajudat molt a tots dos equips a millorar en tots els aspectes del joc, tan individualment com en equip.

Primer partit que les vilafantenques han jugat a la pista central a casa, i que han aprofitat per poder córrer d'una manera fantàstica el contraatac. Ha faltat, però, saber utilitzar l'amplitud de la pista per aprofitar més els espais i la creació d'aquest mitjançant el joc de passar i tallar que tan bé juguen a vegades. Cal seguir treballant en tots els aspectes del joc equip assolits i utilitzar-los.

En l'aspecte defensiu cal millorar la concentració en defensa, de totes les jugadores durant tot el partit, i aprofitar els detalls que s'han vist al partit de les ajudes i segones ajudes per començar a treballar-les.

Felicitats, bon partit.
 
 
 
 
 Fotos: Àfrica Jou.




Comentaris