Crònica: Premini femení B.Vilafant 64 - Geieg Blanc 14

Jugadores: Mar, Estel (2), Núria (17), Cecília, Laia, Nora (6), Alena (14), Amàlia (15) i Estela (10). No convocada: Xènia (lesionada).

Parcials: 11-0, 4-2, 4-2, 11-0, 4-2, 12-0, 6-3, 12-4.
Victòria del Premini femení davant del Geieg Blanc.

Ha estat un dels millors partits d'aquesta primera fase, tot i que també hem tingut alguns moments de desconcert general, sobretot en defensa. S'han vist coses maques, no hem botat tant i hem estat capaces de passar millor la pilota. Hem sortit de la pressió, en general, amb comoditat, el que ha facilitat força poder acabar els atacs buscant la jugadora que quedava sola. Hem fallat algunes passades, però s'ha millorat respecte altres partits. En algun moment, hem estat fluixes en defensa, no estàvem al cas d'on era la jugadora a qui defensàvem i no ens col·locàvem bé; però s'ha anat corregint.

Ens queden moltes coses per millorar; continuem sense saltar al rebot, ens aturem quan anem a fer una entrada, ens costa córrer obertes al contraatac,... però tot i això, s'han vist importants millores tant a nivell indivual com a nivell d'equip, i en aquest partit en concret, s'ha vist una millor actitud per part d'algunes jugadores que estaven un pèl despistades últimament. O sigui que moltes felicitats a totes.

Agrair l'esforç de l'Estel que ha jugat, tot i tenir mal al peu, i esperem també que la Xènia, que no ha pogut jugar perquè està lesionada, es recuperi ben aviat!

Amb aquest partit tanquem aquesta primera fase; acabem segones del nostre grup. La valoració és positiva, tot i que hem de dir que hem jugat pocs partits, només sis des de començament de temporada,  i això se'ns nota. Ara uns quants dies de descans i a preparar-nos per la segona fase!

 


 
 
 Fotos: Núria Roque. Més imatges del partit, aquí.



Comentaris