C.B. Palafolls – 53 - Martínez, F (6), Busquets (15), Solé (12), Rodríguez (12), Porcar (1) – cinc inicial – Martínez, C (-), i Cazorla (7). 25/37 TL, 2 Triples, Martinez i Solé. 21 Faltes, 2 Eliminats, Rodríguez al 37’ i Martínez, F al 39’

Bàsquet Vilafant – 62 – Adrià (15), Herrera (-), Vidal (2), Pere (13), D. Brun (12) – cinc inicial
– P. Capel (-), Aleix (8), Sergi (11), Alexis (-) i Edu (1). 21/32 TL, 3 Triples, 2 Adrià, i 1 Sergi. 26
Faltes, 1 Eliminat, Adrià al 36’.

Parcials: 11-21, 14-9 (25-30), 9-12 (34-42), 19-20 (53-62)
Segona victòria fora de casa que consolida l’equip en la part alta de la classificació.

Partit dominat des del primer minut gràcies a una gran sortida que ha permès arribar fins al 15 punts d’avantatge al 12’ (11-26). Llavors, la baixada d’intensitat defensiva ha permès als locals igualar el partit (25-30 al descans), però la pressió tota la pista ha tornat el parcial (3-10 en 3’) donant un còmode avantatge per sobre els 10 punts que s’ha mantingut durant tota la resta del partit.

Tot i la victòria còmode, el partit ha estat, a excepció del primer quart, lent, i molt avorrit, on els locals, amb només 7 jugadors s’han limitat a col·locar-se en zona 2-3 tot el partit i jugar possessions molt llargues en atac.