Sènior masculí Bàsquet Vilafant 76 – 61 C.B. Llagostera

“Mai caminaràs sol”

Bàsquet Vilafant – 76 – Adrià (16), Vidal (-), Herrera (-), Pere (16), Brun (7) – cinc inicial – P. Capel (-), Aleix (4), Miky (16), Sergi (9), Manel (8), Burgas (-), Edu (2). 27/38 TL, 5 Triples, 2 Miky i Manel i 1 Adrià. 22 Faltes, Cap Eliminat

C.B. Llagostera – 61 – Sabat (6), Fumadó (26), Clarà (12), Roqueta (2), Ying (3) – cinc inicial – Albertí (3), Serrano (5), Velasco (-) i Lòpez (4). 16/28 TL, 5 Triples, 4 Clarà i 1 Albertí. 30 Faltes, 2 Eliminats, Albertí i Roqueta al 36’.

Parcials: 22-16, 14-15 (36-31), 22-14 (58-45), 18-16 (76-61)

Aprofitant la presentació d’equips, uns 200 aficionats han animat sense parar als vilafantencs i han gaudir del partit més complert de la temporada.

Després d’uns primers minuts igualats on els 1c1 d’en Pere i l’Adrià eren contestats per un Fumadó imparable (26 punts i 12/17 TL), s’ha pogut acabar el quart amb avantatge de 6 punts, gràcies a l’aportació ofensiva d’en Miky i en Manel (que debutava).

El segon quart ha estat similar, on en l’aportació ofensiva han aparegut en Sergi pels locals i en Clarà (4 triples) pels de Llagostera, però es començava a intuir els primers esforços per parar el joc interior visitant. Al descans, 5 amunt.

Ja al inici dels 3er quart, la pressió ha estat clau per superar la barrera dels 10 punts amb un parcial de 13-4 (49-35 al 25’), però també ho ha estat la defensa d’en Brun i les ajudes defensives tant de l’altra pivot com les segones ajudes dels exteriors que han permès assegurar el rebot, o robar passades per poder córrer. Només un parell de triples de Clarà han acostat als visitants als 10 punts però el quart s’acabava amb +12 pels empordanesos.

El darrer quart ha acabat de confirmar el bon partit que realitzaven els locals, i per primera vegada en el que portem de temporada no han baixat la intensitat, jugant la pilota amb criteri la major part del partit, i arribant fins als 19 punts d’avantatge que s’han vist escurçats en els 2’ finals gràcies a 6 punts consecutius de Fumadó. Aquest és el camí a seguir, buscant ser intensos els 40’ i seriosos en el joc, concentrats i agressius, només així podem aspirar a cotes més altes.