Premini femení: Bàsquet Vilafant 13 – Geieg Vermell 63


Jugadores: Mar, Estel (3), Núria (3), Cecília, Laia, Nora (2), Amàlia (3), Estela,(2) Alena i Xènia (malalta).

Parcials: 2-7, 0-9, 3-5, 0-14, 2-4, 3-11, 3-14, 0-8.

Mal partit del Premini femení davant del Geieg Vermell. El Geieg ha estat molt superior tècnicament, físicament i sobretot en intensitat. Algunes de les jugadores davant d'aquesta situació han tingut por, s'han arronsat i no han intentat posar en pràctica allò que ja saben fer.

Hem sortit despistades, poc intenses i molt fluixes en defensa. Les gironines sortien molt ràpid al contraatac i nosaltres no arribàvem quasi mai a parar-les. També ens ha faltat lluitar, saltar al rebot i sovint ens hem tret la pilota de sobre.

En atac ens han pressionat molt bé i ens costava baixar la pilota, però les jugadores ho han intentat una vegada i una altra, tant la Núria, l'Amàlia, l'Estel com la Nora. El cansament en moltes ocasions, i males decisions en d'altres, ens ha portat a una pèrdua molt important de pilotes, el que suposava un contraatac rere un altre del Geieg.

Algunes vegades hem aconseguit jugar com sabem, obertes, desmarcant-nos per rebre, passant-nos bé la pilota, llavors hem aconseguit arribar a cistella contrària.

Ha estat un mal partit, difícil de jugar, contra un bon equip, però segur que en podem aprendre moltes coses. Estem aprenent i juguem per a passar-nos-ho bé, la por ha de quedar fora de la pista i hem de procurar jugar sempre el millor que sabem. Esperem que després d'una setmana amb malaltes i lesionades puguem entrenar amb tota normalitat!

 
 
 
 
 
Fotos: Francesc Cortada, més imatges aquí.



Comentaris